Ville Klinga

Speakersforum
Yhteenveto
Sopimuksen mukaan
   
Tilauskoulutus
Useita paikkakuntia
Puhuja
Ville Klinga

Ville Klinga

Toimittaja Ville Klinga on pitkään toiminut pääsääntöisesti urheilu- ja uutistoimittajana YLE:llä. Hän aloitti YLE:n kesätoimittajana vuonna 1990. Sitten Yleisradion urheilutoimittajan työ jatkui yli kymmenen vuotta, vuoden 2005 alkuun asti.

Villen monivuotinen tausta sekä uutismaailmasta että viihde- ja asiaohjelmien puolelta on antanut hänelle vankan taidon moderaattorina pitää yleisöä virkeänä ja hereillä siinä hetkessä. Ville juontaa viihteellisiä iltoja, moderoi asiaseminaareja ja vetää paneelikeskusteluja pitäen kiinni korkeasta asiasisällöstä ja tilaisuuden punaisesta langasta. Hän keskittyy mieluiten tilaisuuksiin, joissa älyllinen moderointi on keskeistä.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Ville Klinga, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.

Speakersforum

Speakersforum – puhuminen muuttaa maailmaa!

Speakersforum on Suomen johtava puhujatoimisto ja vaikuttavan puhujasisällön tuottamiseen erikoistunut yritys. Speakersforumin tarjonnasta löydät tapahtumaanne sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat. Uskomme, että vaikuttava puhe jakaa tietoa, herättää uusia ajatuksia, synnyttää vuorovaikutusta ja sytyttää kipinän muutokseen. Ydinosaamistamme on tarjota tapahtumiin räätälöityä,...


Lue lisää kouluttajasta Speakersforum ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Speakersforum

Keilaniementie 1 C
02150 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.speakersforum.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.