Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Globaalien riskien hallinta​​

ST-Akatemia
Yhteenveto
3 tuntia
   
Verkossa
Koulutus
Kaksi miestä pohtii riskienhallintaa globaalista näkökulmasta

Globaalien riskien hallinta​​

Globaalien riskien hallinta -koulutus tarjoaa sinulle ajankohtaista tietoa ja perehdytystä tietoturvaan, kyberturvallisuuteen ja talouteen liittyvistä riskeistä.

Ajankohtaisen koulutuspäivän jälkeen ymmärrät esim. sotilaallisen kriisin vaikutukset talouteen ja tiedät, miten yritys voi niihin varautua. Lisäksi pandemian jälkiseurauksilla, energiakriisillä ja inflaation nousulla on omat vaikutuksensa yrityksen toimintaan.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Globaalien riskien hallinta​​, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Kohderyhmä

Koulutus on suunnattu niille talouden ammattilaisille sekä talous- ja yritysjohdolle, jotka tarvitsevat tietoa ja osaamista riskienhallinnan merkityksestä organisaation toiminnan turvaamiseksi.

Kustannukset

Koulutuksen hinta: 470,00 €(+ alv 24 %)

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Globaalien riskien hallinta​​? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

ST-Akatemia

ST-Akatemia on talouden ammattilaisten osaamisen kehittäjä. Pidämme asiakkaamme ajan tasalla kirjanpidon, taloudellisen raportoinnin ja verotuksen muutoksista – yhdessä eturivin asiantuntijoiden kanssa. ST-Akatemia Oy on Suomen Tilintarkastajat ry:n omistama yhtiö. Löydät lisätietoa ST-Akatemian koulutuksista alta löytyvästä koulutuslistauksesta. Voit myös kysyä lisätietoa suoraan...


Lue lisää kouluttajasta ST-Akatemia ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

ST-Akatemia

Fredrikinkatu 61 A
00100 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
stakatemia.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Globaalien riskien hallinta​​ täytä seuraavat tiedot: