Yrityksen taloudellisen suorituksen mittaaminen, analysointi ja toiminnan ohjaaminen

ST-Akatemia
Yhteenveto
1 päivä
   
Helsinki, Verkossa
Koulutus
Kaksi miestä ja kaksi naista läppärin äärellä

Yrityksen taloudellisen suorituksen mittaaminen, analysointi ja toiminnan ohjaaminen

Yrityksen taloudellisen suorituksen mittaaminen, analysointi ja toiminnan ohjaaminen -koulutuksen tavoitteena on antaa sinulle työkalut onnistuneelle taloudelliselle päätöksenteolle.

Yrityksen taloudellisen suorituskyvyn ja aseman – kasvun, kannattavuuden ja riskin – mittaaminen, raportointi ja analysointi ovat yrityksen strategisen ja taloudellisen ohjaamisen ja suunnittelun kulmakiviä. Yrityksen strategian ja päätösten taloudellisten seurausten analysoinnin taito on myös päätöstentekijöiden perustaito – vain tällöin päätöksillä ja niihin perustuvilla toimilla sekä toiminnan ohjaamisella ja suunnittelulla on vankka perusta.

Tämä teho-ohjelma antaa perustan – niin kehikot, mittarit kuin taloudelliset perusteet ja ymmärryksen – systemaattiselle ja kokonaisvaltaiselle yrityksen taloudellisen suorituksen ja aseman analysoinnille sekä mittaus- ja raportointijärjestelmien rakentamiselle. Ohjelma tukee myös yrityksen toiminnan ohjaamista, suunnittelua sekä päätöksentekoa – taloudelliset tavoitteet yhdistetään taloudellisiin avainmittareihin sekä niiden kriittisiinbenchmarkeihin johdonmukaisella tavalla. Ohjelmassa huomioidaan ja yhdistetään yrityksen johdon, luotonantajien ja osakkeenomistajien näkökulmat.

Koulutuksen hyödyt

Avainhyödyt osallistujille

  • Kansainvälisiin best practice:iin perustuvat yrityksen taloudellisen analysoinnin kehikot ja avainmittarit yrityksen suorituskyvyn ja aseman mittaamiseksi, arvioimiseksi sekä toiminnan ohjaamiseksi.
  • Kehikot ja mittarit, jotka yhdistävät yrityksen taloudelliset tavoitteet, operatiivisen toiminnan kannattavan kasvun sekä rahoituksen vahvuuden ja joustavuuden, mukaan lukien luottokelpoisuuden, toisiinsa johdonmukaisella ja ymmärrettävällä tavalla.
  • Keinot yrityksen strategian toteutuksen vahvuuksien ja heikkouksien identifioimiselle ja analysoimiselle.
  • Ymmärrys kuinka operatiivinen kannattavuus ja tehokkuus sekä rahoituksellinen vahvuus ja joustavuus vaikuttavat yrityksen kykyyn tuottaa positiivista kassavirtaa, kasvaa kannattavasti ja luoda arvoa.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Yrityksen taloudellisen suorituksen mittaaminen, analysointi ja toiminnan ohjaaminen, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Aikataulu

Ohjelma- ja kouluttajatiedot tarkentuvat lähempänä koulutuksen ajankohtaa.

8.30 Ilmoittautuminen ja aamukahvi

8.45 Liittyminen etäkoulutukseen omalta laitteeltasi

9.00 Yrityksen taloudellinen analysointi ja toiminnan ohjaaminen

  • Yrityksen tavoitteet, strategia ja suorituksen mittauksen ja analysoinnin lähtökohdatta
  • Operatiivisen suorituskyvyn – kasvun, kannattavuuden ja tehokkuuden sekä kyvyn tuottaa operatiivista kassavirtaa – arvioiminen ja analysoiminen

Välissä noin 10 min tauko

11.00 Lounastauko

12.00 Yrityksen taloudellinen analysointi ja toiminnan ohjaaminen

  • Rahoituksellisen vahvuuden ja joustavuuden – rahoitusrakenteen, velkavivun hyödyntämisen ja rahoitusriskin, velkojen hoito- ja maksukyvyn, likviditeetin sekä velkakapasiteetin ja luottokelpoisuuden – arvioiminen ja analysoiminen
  • Taloudellisen suorituksen ennustamisen oletusten avainmittarit sekä yksinkertainen mutta tehokas mallittaminen
  • Kannattava kasvu, taloudellinen lisäarvo ja omistaja-arvon luonti ja strategian onnistuminen sekä markkinoiden odotukset kannattavasta kasvusta

Välissä pidetään 2x 10 min tauko

15.00 Koulutus päättyy

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Kouluttaja

Harri Seppänen

KTT, CVA, IVS-asiantuntija

Kustannukset

650,00 €(+ alv 24 %)

Seuraa koulutusta etänä tai tule lähikoulutukseen ST-Akatemian koulutustilaan. Paikkoja lähikoulutukseen rajoitetusti.

Koulutuksen tallenne on katsottavissa 3 kk ajan.

Hintaan sisältyy kolmen kuukauden käyttöoikeus koulutusaineistoon ja tallenteeseen ST-Onlinessa. Löydät nämä ST-Onlinen Omat tuotteet -kohdasta.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Yrityksen taloudellisen suorituksen mittaaminen, analysointi ja toiminnan ohjaaminen? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

ST-Akatemia

ST-Akatemia on talouden ammattilaisten osaamisen kehittäjä. Pidämme asiakkaamme ajan tasalla kirjanpidon, taloudellisen raportoinnin ja verotuksen muutoksista – yhdessä eturivin asiantuntijoiden kanssa. ST-Akatemia Oy on Suomen Tilintarkastajat ry:n omistama yhtiö. Löydät lisätietoa ST-Akatemian koulutuksista alta löytyvästä koulutuslistauksesta. Voit myös kysyä lisätietoa suoraan...


Lue lisää kouluttajasta ST-Akatemia ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

ST-Akatemia

Fredrikinkatu 61 A
00100 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
stakatemia.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Yrityksen taloudellisen suorituksen mittaaminen, analysointi ja toiminnan ohjaaminen täytä seuraavat tiedot: