Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Dieettikokin erikoisammattitutkinto

Stadin ammatti- ja aikuisopisto
Yhteenveto
Kesto: Noin 1 vuosi
Hinta: 200 EUR (arvonlisäverotonta)
Aloituspäivämäärä: Kysy seuraavaa aloitusta
   
Paikkakunta: Helsinki
Koulutustyyppi: Työelämän tutkinnot

Dieettikokin erikoisammattitutkinto

Dieettikokin erikoisammattitutkinto, dieettikokki

Kehity erikoisruokavalioiden asiantuntijaksi

Dieettikokki työskentele erilaisia ruoka- ja ateriapalveluita tuottavissa valmistuskeittiöissä erityisruokavalioiden valmistukseen painottuvissa työtehtävissä. Työ on asiakaspalvelutyötä, joka vaatii sekä toimipaikan kokonaisvaltaisen palvelutehtävän ymmärtämistä, että erityisesti oman alueen ravitsemus- ja erityisruokavaliotiedon osaamista ja soveltamista.

Dieettikokin työssä korostuu itsenäinen tiedonhankinta- sekä ongelmanratkaisukyky. Dieettikokki kantaa työssään omalta osaltaan vastuuta asiakkaan terveydestä ja hyvinvoinnista, siksi työssä korostuu asiakaslähtöinen suunnittelu, huolellisuus sekä oikean tiedon välittäminen asiakkaalle. Dieettikokki hallitsee toimintaympäristönsä erityisruokavaliot ja osaa hankkia tarvitsemansa tiedot uusista ruokavalioista.

Tutkinnon suorittaminen ja sisältö

Koulutuksen kesto on yksilöllinen (n.1v.) ja perustuu opiskelijan omaan henkilökohtaistamissuunnitelmaan. Henkilökohtaistamissuunnitelma muodostuu opiskelijan olemassa olevasta osaamisesta ja koulutuksessa hankittavasta ammattitaidosta.

Koulutus toteutetaan monimuoto-opiskeluna, mikä muodostuu lähi-, etä- ja verkko-oppimisesta. Kontaktiopetusta oppilaitoksessa on keskimäärin 2-3 kertaa kuukaudessa pääasiassa iltaisin klo 16-20. Koulutus sisältää suunnittelutehtäviä, projektitöitä ja kehittämishankkeita. Koulutuksen suorittaminen edellyttää työskentelyä ruoanvalmistusalan tehtävissä opiskeluaikana. Koulutus on mahdollista suorittaa myös oppisopimuksella. 

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Dieettikokin erikoisammattitutkinto, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Koulutus on suunnattu ravintola-alalla työskenteleville henkilöille, jotka ovat kiinnostuneita dieettikokin tehtävistä.

Koulutuspaikka

Stadin Aikuisopiston toimipaikka, koulutuksen ilmoittautumissivulla kyseisen koulutuksen tarkka osoite

Kustannukset

Koulutus maksaa 200 €, jonka lisäksi maksettavaksi tulee tutkintomaksu 58€. Tutkintomaksu tilitetään koulutuksen järjestäjän toimesta opetushallitukselle.

Opiskelijan tulee varautua henkilökohtaisten työvälineiden ja -vaatteiden hankintaan koulutuksen aikana.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Dieettikokin erikoisammattitutkinto? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Stadin ammatti- ja aikuisopisto

Stadin ammatti- ja aikuisopisto

Aikuisopiskele itsellesi uusi suunta

Pohditko alan vaihtoa, uuden ammatin opiskelua vai kiinnostaako sinua kehittyminen nykyisessä työssäsi? Aikuisopiskelu Stadin ammatti- ja aikuisopisto avaa sinulle uusia mahdollisuuksia ja voit löytää elämääsi uuden suunnan opintojen myötä. Stadin ammatti- ja aikuisopisto tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksia uuden ammatin opiskeluun ja ammatillisen...


Lue lisää kouluttajasta Stadin ammatti- ja aikuisopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Stadin ammatti- ja aikuisopisto

Teollisuuskatu 23
00510 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.stadinaikuisopisto.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Dieettikokin erikoisammattitutkinto täytä seuraavat tiedot: