Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Erityisruokavaliopalvelujen erikoisammattitutkinto

Stadin ammatti- ja aikuisopisto
Yhteenveto
Noin 1 vuosi
400 EUR (arvonlisäverotonta)
Kysy seuraavaa aloitusta
   
Helsinki
Työelämän tutkinnot

Erityisruokavaliopalvelujen erikoisammattitutkinto

Dieettikokin erikoisammattitutkinto, dieettikokki

Kehity erikoisruokavalioiden asiantuntijaksi

Erityisruokavaliopalvelujen erikoisammattitutkinnon suorittanut dieettikokki työskentelee erilaisia ruoka- ja ateriapalveluita tuottavissa valmistuskeittiöissä erityisruokavalioiden valmistukseen painottuvissa työtehtävissä. Työ on asiakaspalvelutyötä, joka vaatii sekä toimipaikan kokonaisvaltaisen palvelutehtävän ymmärtämistä, että erityisesti oman alueen ravitsemus- ja erityisruokavaliotiedon osaamista ja soveltamista.

Dieettikokin työssä korostuvat vastuu asiakkaan terveydestä ja hyvinvoinnista sekä itsenäinen tiedonhankinta- ja ongelmanratkaisukyky. Dieettikokki hallitsee toimintaympäristönsä erityisruokavaliot ja osaa hankkia tarvitsemansa tiedot uusista ruokavalioista. Hän toimii asiantuntijana työyhteisössä. Työn kannalta olennaisia asioita ovat asiakaslähtöinen suunnittelu, huolellisuus sekä oikean tiedon välittäminen asiakkaalle.

Koulutuksen sisältö ja toteutus

Erityisruokavaliopalvelujen erikoisammattitutkinnon laajuus on 160 osaamispistettä. Tutkinto muodostuu yhdestä pakollisesta tutkinnon osasta sekä valinnaisista tutkinnon osista siten, että osaamispisteitä tulee vähintään 160 osp.

Koulutus toteutetaan monimuoto-opiskeluna, joka muodostuu lähi-, etä- ja verkko-oppimisesta. Kontaktiopetusta oppilaitoksessa on keskimäärin 2–3 kertaa kuukaudessa pääasiassa iltaisin klo 16–20. Koulutuksen kesto määräytyy enkilökohtaisesta osaamisen kehittämissuunnitelmasta (HOKS) riippuen, koulutus kestää noin vuoden. Opiskelu on päätoimista.

Koulutus sisältää suunnittelutehtäviä, projektitöitä ja kehittämishankkeita. Koulutus toteutetaan työvaltaisena ja edellyttää työskentelyä ruoanvalmistusalan tehtävissä opiskeluaikana. Tutkinto on mahdollista suorittaa näyttötutkintona tai oppisopimuskoulutuksena.

Kohderyhmä

Koulutus on suunnattu ravintola-alalla työskenteleville henkilöille, jotka ovat kiinnostuneita erityisruokavaliopalveluista.

Koulutuspaikka

Stadin ammatti- ja aikuisopisto, Prinsessantien toimipaikka

Prinsessantie 2, Helsinki 00840

Kustannukset

Opiskelijamaksu 400€. Valmistavan koulutuksen aikana tulee varautua henkilökohtaisten työvälineiden ja -vaatteiden hankintaan.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Erityisruokavaliopalvelujen erikoisammattitutkinto? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Stadin ammatti- ja aikuisopisto

Stadin ammatti- ja aikuisopisto

Aikuisopiskele itsellesi uusi suunta

Pohditko alan vaihtoa, uuden ammatin opiskelua vai kiinnostaako sinua kehittyminen nykyisessä työssäsi? Aikuisopiskelu Stadin ammatti- ja aikuisopistossa avaa sinulle uusia mahdollisuuksia ja voit löytää elämääsi uuden suunnan opintojen myötä. Stadin ammatti- ja aikuisopisto tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksia uuden ammatin opiskeluun ja ammatillisen...


Lue lisää kouluttajasta Stadin ammatti- ja aikuisopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Stadin ammatti- ja aikuisopisto

Teollisuuskatu 23
00510 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.stadinammattiopisto.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Erityisruokavaliopalvelujen erikoisammattitutkinto täytä seuraavat tiedot: