Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Kauneudenhoidon ja tuoteneuvonnan lyhytkoulutus, kosmetiikkaneuvoja

Stadin ammatti- ja aikuisopisto
Yhteenveto
6 kuukautta
Kysy seuraavaa aloitusta
   
Helsinki
Avoin koulutus

Kauneudenhoidon ja tuoteneuvonnan lyhytkoulutus, kosmetiikkaneuvoja

Kosmetiikkaneuvoja koulutus

Hallitse kauneudenhoidon ja tuoteneuvonnan alueet

Kosmetiikkaneuvojat  voivat työskennellä mm. kosmetiikka-alan myynti- ja markkinointitehtävissä sekä kouluttajina. Kosmetiikkaneuvojan työhön kuuluu olennaisena osana asiakaspalvelu ja asiakaskontaktit sekä ohjaus-/konsultointitehtävät. Kosmetiikkaneuvojan työpaikkoja voivat olla koulutustaustasta riippuen esimerkiksi kosmetiikkatavaratalot, kosmetiikkateollisuus, kosmetiikka-alan maantuojat, apteekit tms.

Koulutuksen suorittaminen ja sisältö

Koulutus muodostuu lähiopiskelusta, itsenäisestä opiskelusta ja verkko-oppimisesta sekä työssäoppimisesta. Lähiopetus toteutaan iltaisin sekä monimuotokoulutuksena. Kosmetiikkaneuvoja on kauneudenhoidon ja tuoteneuvonnan lyhytkoulutus. Kauneudenhoito ja tuoteneuvonta on yksi tutkinnon osa kauneudenhoitoalan perustutkinnosta.

Koulutus henkilökohtaistetaan juuri sinun tarpeisiisi sopivaksi. Koulutuksen aluksi lähtötasosi ja tavoitteesi kartoitetaan. Tästä riippuen koulutus kestää keskimäärin noin 6 kuukautta.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Kauneudenhoidon ja tuoteneuvonnan lyhytkoulutus, kosmetiikkaneuvoja, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Koulutus on suunnattu kauneudenhoidosta ja tuoteneuvonnasta kiinnostuneille.

Koulutuspaikka

Stadin Aikuisopiston toimipaikka, koulutuksen ilmoittautumissivulla kyseisen koulutuksen tarkka osoite

Kustannukset

Koulutuksen hinta tarkentuu myöhemmin. Valmistavan koulutuksen aikana tulee varautua henkilökohtaisten työvälineiden ja -vaatteiden hankintaan.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Kauneudenhoidon ja tuoteneuvonnan lyhytkoulutus, kosmetiikkaneuvoja? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Stadin ammatti- ja aikuisopisto

Stadin ammatti- ja aikuisopisto

Opiskele itsellesi uusi suunta

Pohditko alan vaihtoa, uuden ammatin opiskelua tai kiinnostaako sinua kehittyminen nykyisessä työssäsi? Opiskelu Stadin ammatti- ja aikuisopistossa avaa sinulle mahdollisuuksia löytää uusi suunta elämällesi. Stadin ammatti- ja aikuisopistolla on monipuolinen koulutustarjonta uuden ammatin opiskeluun ja ammatillisen osaamisen päivittämiseen. Se sisältää 27...


Lue lisää kouluttajasta Stadin ammatti- ja aikuisopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Stadin ammatti- ja aikuisopisto

Teollisuuskatu 23
00510 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.stadinammattiopisto.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Kauneudenhoidon ja tuoteneuvonnan lyhytkoulutus, kosmetiikkaneuvoja täytä seuraavat tiedot: