Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili
Yhteenveto
495 EUR (arvonlisäverotonta)
Kysy seuraavaa aloitusta
   
Helsinki
Avoin koulutus

Pukeutumisneuvoja

Pukeutumisneuvoja koulutusOpiskele pukeutumisneuvojaksi ja hallitse etikettipukeutuminen ja muodonhallinta

Nyt on mahdollista opiskella pukeutumisneuvojan taitoja Stadin aikuisopistossa. Pukeutumisneuvoja koulutuksen jälkeen voit suositella asiakkaalle käyttötarkoituksenmukaisia asukokonaisuuksia. Opit tekemään onnistuneita vartaloanalyysejä ja nostat asiakkaan persoonallisuuden esiin tyylikkäästi.

Koulutus muodostuu lähiopetuksesta ja itsenäisistä tehtävistä. Opiskelu suoritetaan ilta- ja monimuoto-opintoina Stadin aikuisopiston tiloissa Meritalossa. Koulutuksen jälkeen on mahdollista suorittaa vaatetusalan erikoisammattitutkinnon pukeutumisneuvojan pakollinen osa.

Pukeutumisneuvojan tehtävät

Pukeutumisneuvoja työskentelee muodin, kauneuden ja tyylikkyyden parissa. Pukeutumisneuvoja tekee vartalotyyppi- ja värianalyysejä, mutta ottaa myös asiakkaan toivomukset huomioon värien ja materiaalien suhteen ja osaa ohjata häntä oikeisiin valintoihin pukeutumisessaan. Tyylien ja uutuuksien yhdistäminen asiakkaalla jo olemassa oleviin vaatteisiin, on tärkeä osa pukeutumisneuvojan osaamista ja kestävän kehityksen mukaista toimintaa. Etiketti-  ja tilannepukeutumisen hallitseminen on alan avainosaamista.

Ammatissa pääsee käyttämään mielikuvitusta ja se vaatiikin idearikkautta ja kekseliäisyyttä. Pukeutumisneuvojan on osattava luoda myös asiakkaan persoonallisuudelle sopivia ratkaisuja.

Myös vaatteenvalmistuksen prosessin tietämys tehtaalta kuluttajalle ja poistoon on tärkeää osaamista pukeutumisneuvojan työssä. Tekstiilien ja viimeistystekniikoiden hallitseminen ja asiakkaan opastus vaatehuollossa on välttämätön taito jokaiselle meistä. Pukeutumisneuvoja osaa työssään järjestää koulutus- ja esittelytilaisuuksia erilaisille kohderyhmille.

Pukeutumisneuvojan ammatissa menestyminen vaatii erinomaisia asiakaspalvelutaitoja, visuaalista silmää ja organisointikykyä. Pukeutumisneuvoja tuntee muodin ja seuraa alan kehittymistä pysyäkseen trendien perässä. Hän tuntee nykypäivän trendit ja historian vaikutuksen niihin. Neuvojan on oltava myös näppärä käsistään, sillä hänen on oltava valmis muokkaamaan ja korjaamaan asuja kantajalleen sopivaksi.

Pukeutumisneuvoja työskentelee useimmiten freelancerina tai yrittäjänä. Myös tavaratalot työllistävät pukeutumisneuvojia.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Pukeutumisneuvoja, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Koulutus sopii sinulle, joka olet kiinnostunut muodista ja kauneudesta ja haluat työskennellä alalla.

Koulutuspaikka

Stadin Aikuisopiston toimipaikka, koulutuksen ilmoittautumissivulla kyseisen koulutuksen tarkka osoite

Kustannukset

Koulutuksen hinta on 400 €. Koulutuksen hinta, jos suoritat vaatetusalan erikoisammattitutkinnon tutkinnon osan on 600 €. Työvälineiden ja materiaalien hankinta saattaavat aiheuttaa lisäkustannuksia.

Pyydä tarjousta työyhteisöllesi räätälöitävästä koulutuksesta!

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Pukeutumisneuvoja? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Stadin ammatti- ja aikuisopisto

Stadin ammatti- ja aikuisopisto

Opiskele itsellesi uusi suunta

Pohditko alan vaihtoa, uuden ammatin opiskelua tai kiinnostaako sinua kehittyminen nykyisessä työssäsi? Opiskelu Stadin ammatti- ja aikuisopistossa avaa sinulle mahdollisuuksia löytää uusi suunta elämällesi. Stadin ammatti- ja aikuisopistolla on monipuolinen koulutustarjonta uuden ammatin opiskeluun ja ammatillisen osaamisen päivittämiseen. Se sisältää 27...


Lue lisää kouluttajasta Stadin ammatti- ja aikuisopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Stadin ammatti- ja aikuisopisto

Teollisuuskatu 23
00510 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.stadinammattiopisto.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Pukeutumisneuvoja täytä seuraavat tiedot: