Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili
Yhteenveto
1 päivä
88,71 EUR + alv 24 %
Kysy seuraavaa aloitusta
suomi
   
Helsinki
Lupa- ja korttikoulutukset

Tulityökortti

Tulityökurssi, tulityökortti

Hanki tulitöiden tekijältä vaadittava tulityökortti

Mikäli työskentelet tulen parissa, sinulla on oltava tulityökortti. Työskentelet tulen parissa, jos työssäsi syntyy kipinöitä, käytetään liekkiä tai niin korkeaa lämpöä, joka voi aiheuttaa palovaaran. Yleisimpiä työpaikkoja ovat rakennustyömaat sekä metalli- ja kemiateollisuus. Ammatteja, joissa kortti vaaditaan ainakin joissain työtehtävissä, ovat esimerkiksi

 • hitsaaja
 • katto- ja ulkopintaeristäjä
 • kaivostyöntekijä
 • koneenasentaja
 • ja teollisuusputkiasentaja.

Tulityökurssin suorittanut huomioi paloturvallisuuden ja osaa työskennellä niin, ettei aiheuta vaaraa itselleen tai muille. Hän osaa tunnistaa vaaran aiheuttajia, toimimaan ennaltaehkäisevästi ja toimia onnettomuustilanteessa. Tulityökortti on osoitus siitä, että henkilö osaa työskennellä turvallisesti.

Kurssin tavoitteena on ennaltaehkäistä tulityöonnettomuuksia. Kurssilla opitaan tulitöihin liittyvä keskeinen lainsäädäntö ja ohjeistus sekä eri osapuolten vastuut. Kurssin jälkeen ymmärretään tulityön ennakkosuunnittelun ja tulityöluvan merkitys sekä osataan tehdä tulityöt turvallisesti.

Tilapäisellä tulityöpaikalla työskenneltäessä tulityöntekijällä, tulityöluvan myöntäjällä sekä tulityövartijalla tulee olla Suomen Pelastusalan Keskusjärjestön (SPEK) myöntämä voimassa oleva tulityökortti.

Tulityökortti on voimassa 5 vuotta

Kurssista myönnetään tulityökortti, joka on voimassa viisi vuotta. Suomessa myönnetty tulityökortti on voimassa myös muissa Pohjoismaissa. Koulutuspäivän sisältö:

 • Turvallisuus - yhteinen etumme
 • Tulityön suunnittelu säästää
 • Tulitöiden turvallisuutta edistävä lainsäädäntö
 • Turvatoimet - arjen hallintaa
 • Jos kuitenkin syttyy...
 • Mitä opin?
 • Kurssikoe

Selkokielinen tulityökurssi

Tulityökurssia järjestetään myös selkokielisenä opetuksena. Selkokielinen opetus etenee rauhallisesti ja koulutuksessa käytetään yksinkertaista kieltä. Soveltuva kielitaitotaso on B1.1. Huomioi, että koe ei ole selkokielinen. Koulutus on kaksipäiväinen.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Tulityökortti, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Tilapäisellä tulityöpaikalla työskenneltäessä tulityöntekijällä, tulityöluvan myöntäjällä sekä tulityövartijalla tulee olla Suomen Pelastusalan Keskusjärjestön (SPEK) myöntämä voimassa oleva tulityökortti.

Koulutuspaikka

Stadin Aikuisopiston toimipaikka, koulutuksen ilmoittautumissivulla kyseisen koulutuksen tarkka osoite

Kustannukset

 • Koulutuksen hinta on 110 € (ei sis. alv.).
 • Selkokielisen toteutuksen hinta on 140€.
 • Hinnat sisältävät kurssimateriaalin ja tulityökortin sekä arvonlisäveron 24%.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Tulityökortti? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Stadin ammatti- ja aikuisopisto

Stadin ammatti- ja aikuisopisto

Opiskele itsellesi uusi suunta

Pohditko alan vaihtoa, uuden ammatin opiskelua tai kiinnostaako sinua kehittyminen nykyisessä työssäsi? Opiskelu Stadin ammatti- ja aikuisopistossa avaa sinulle mahdollisuuksia löytää uusi suunta elämällesi. Stadin ammatti- ja aikuisopistolla on monipuolinen koulutustarjonta uuden ammatin opiskeluun ja ammatillisen osaamisen päivittämiseen. Se sisältää 27...


Lue lisää kouluttajasta Stadin ammatti- ja aikuisopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Stadin ammatti- ja aikuisopisto

Teollisuuskatu 23
00510 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.stadinammattiopisto.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Tulityökortti täytä seuraavat tiedot:

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Safety Day - Työpaikan turvallisuusvalmennuspäivä

Helmikuussa vietetään jälleen 112-päivää. Onko teidän työpaikallanne arjen pelastustaidot ja lain edellyttämä omatoiminen varautuminen hallussa?