Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Turvallisuusvalvojan erikoisammattitutkinto

Stadin ammatti- ja aikuisopisto
Yhteenveto
1–1,5 vuotta
750 EUR (arvonlisäverotonta)
Joustavasti
Haku päättyy: Jatkuva haku
suomi
   
Helsinki
Työelämän tutkinnot

Turvallisuusvalvojan erikoisammattitutkinto

Turvallisuusvalvojan erikoisammattitutkintoSuorita turvallisuusvalvojan erikoisammattitutkinto

Turvallisuusvalvojan erikoisammattitutkinto on tarkoitettu yritysten turvallisuusvastaaville sekä turvallisuusalalla työskenteleville esimies-, asiantuntija- tai konsulttitehtävissä toimiville tai niihin tähtääville henkilöille.

Koulutuksen toteutus

Opiskelijan kanssa laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma, jossa huomioidaan aiemmin hankittu osaaminen. Lisäksi siinä määritellään opintojen kesto ja lähiopetuspäivien määrä. Turvallisuusvalvojan erikoisammattitutkinnon suorittaminen kestää n. 1–1,5 vuotta. Osaamisesta riippuen tutkinnon voi suorittaa minimissään yhdessä kuukaudessa.

Koulutus on tutkintoon valmistavaa. Tutkinto suoritetaan näytöin. Opiskelu on monimuotoista. Lähipäivät ovat arkisin pääsääntöisesti 1–3 päivän jaksoissa.

Koulutukseen haetaan jatkuvassa haussa osoitteessa opintopolku.fi.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Turvallisuusvalvojan erikoisammattitutkinto, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Tutkinto on tarkoitettu yritysten turvallisuusvastaaville sekä turvallisuusalalla työskenteleville esimies-, asiantuntija- tai konsulttitehtävissä toimiville tai niihin tähtääville henkilöille.

Kustannukset

Tutkinnon hinta on 750 €.

Aikuisopiskelijana sinulla on työ- ja elämäntilanteesta riippuen erilaisia vaihtoehtoja opintojen rahoittamiseen. Oikeus erilaisiin tukiin on hyvä selvittää hyvissä ajoin ennen opintojen alkua, sillä monet taloudellisista tukimuodoista vaativat etukäteisjärjestelyjä ja sopimista.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Turvallisuusvalvojan erikoisammattitutkinto? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Stadin ammatti- ja aikuisopisto

Stadin ammatti- ja aikuisopisto

Aikuisopiskele itsellesi uusi suunta

Pohditko alan vaihtoa, uuden ammatin opiskelua vai kiinnostaako sinua kehittyminen nykyisessä työssäsi? Aikuisopiskelu Stadin ammatti- ja aikuisopistossa avaa sinulle uusia mahdollisuuksia ja voit löytää elämääsi uuden suunnan opintojen myötä. Stadin ammatti- ja aikuisopisto tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksia uuden ammatin opiskeluun ja ammatillisen...


Lue lisää kouluttajasta Stadin ammatti- ja aikuisopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Stadin ammatti- ja aikuisopisto

Teollisuuskatu 23
00510 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.stadinammattiopisto.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Turvallisuusvalvojan erikoisammattitutkinto täytä seuraavat tiedot:

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Turvallisuuskoulutukset Selektalta!

Selektalta löydät turvallisuuskoulutuksia eri tarpeisiin: valikoimassa mm. Tieturva 1 -korttikoulutusTieturva 2 -korttikoulutus, Tulityökorttikoulutus sekä Työturvallisuuskorttikoulutus.