Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Anniskelupassi – koulutus ja testi

Stadin AO
Yhteenveto
1 päivä
   
Helsinki
Koulutus
Anniskelupassi – koulutus ja testi / Stadin AO

Anniskelupassi – koulutus ja testi

Perehdy alkoholin anniskeluun ja suorita anniskelupassi

Tarvitset anniskelupassia, jos työskentelet anniskelupaikan vastaavana hoitajana tai sijaisena ja osaamisesi perustuu työkokemukseen. C-luvallisissa anniskelupaikoissa anniskelupassi antaa pätevyyden toimia vastaavana hoitajana.

Voit osallistua koulutukseen ja testiin tai pelkästään testiin. Koulutuksessa sinua valmennetaan anniskelupassitestiä varten. Anniskelupassin saaminen edellyttää anniskelupassitestin hyväksyttyä suorittamista.

Suorita anniskelupaikan hoitajan koulutus ja testi Stadin AO:ssa

Anniskelupassikoulutuksessa perehdytään alkoholijuomien anniskelua koskeviin säännöksiin ja ohjeisiin.

Anniskelupassitestin kysymykset perustuvat ValviranA lkoholiasiat ravintolassa–materiaaliin, johon voi tutustua ennen koulutusta.

Anniskelupassin toteutusvaihtoehdot

Perustoteutus kestää yhden päivän.

Selkokielinen opetus menee eteenpäin rauhallisesti. Koulutuksessa käytetään yksinkertaista kieltä. Soveltuva kielitaitotaso on B1.1. Huomioi, että koe ei ole selkokielinen.  Koulutus kestää kaksi päivää 16.3., 19.3.2018 kello 9.00-15.00.

Anniskelupassikoulutus kulttuurisena toteutuksena sopii sinulle, joka olet kielenoppija (suomi toisena kielenä) ja haluat tutustua suomalaiseen anniskelutoimintaan. Opetusta on yhteensä kuutena päivänä kolme tuntia kerrallaan: 6.3., 13.3., 20.3., 27.3., 3.4., 10.4.2018. Soveltuva kielitaitotaso on A2.2. Huomioi, että koe ei ole selkokielinen.

Testin voi suorittaa joko suomeksi tai englanniksi, mutta opetus on suomeksi. Selkokielisessä toteutuksessa testi on mahdollista suorittaa myös suullisesti.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Anniskelupassi – koulutus ja testi, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Koulutus ja testi on suunnattu alkoholijuomien anniskelupaikan vastaaville hoitajille ja heidän sijaisilleen. 

Koulutuspaikka

Stadin AO:n toimipaikka, koulutuksen ilmoittautumissivulla kyseisen koulutuksen tarkka osoite.

Kustannukset

  • Perustoteutuksessa testin ja koulutuksen yhteishinta on 110€.
  • Selkokielisen toteutuksen hinta on 140€. Selkokielisen toteutuksen ja erikseen sovitun suullisen testin yhteishinta on 210€.
  • Kulttuurisen toteutuksen hinta on 250€.

Hinnat sisältävät sisältää koulutuksen, materiaalin, testin ja todistuksen sekä alv 24%. » Kysy lisää koulutuksen järjestäjältä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Anniskelupassi – koulutus ja testi? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Stadin AO

Opiskele itsellesi uusi suunta

Pohditko alan vaihtoa, uuden ammatin opiskelua tai kiinnostaako sinua kehittyminen nykyisessä työssäsi? Opiskelu Stadin AO:ssa avaa sinulle mahdollisuuksia löytää uusi suunta elämällesi. Stadin AO:lla on monipuolinen koulutustarjonta uuden ammatin opiskeluun ja ammatillisen osaamisen päivittämiseen. Se sisältää 27 ammatillista perustutkintoa, yli 30...


Lue lisää kouluttajasta Stadin AO ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Stadin AO

Teollisuuskatu 23
00510 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.stadinammattiopisto.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Anniskelupassi – koulutus ja testi täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: