Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Webinaareja ja digimessut – maksuton UpSkill-virtuaalitapahtuma on käynnissä, tervetuloa mukaan! 🚀

Erityisruokavaliopalvelujen erikoisammattitutkinto

Stadin AO
Yhteenveto
Noin 1 vuosi
400 EUR (arvonlisäverotonta)
Kysy seuraavaa aloitusta
   
Lähiopetus
Helsinki
Tutkinto
Erityisruokavaliopalvelujen erikoisammattitutkinto / Stadin AO

Erityisruokavaliopalvelujen erikoisammattitutkinto

Kehity erikoisruokavalioiden asiantuntijaksi

Erityisruokavaliopalvelujen erikoisammattitutkinnon suorittanut dieettikokki työskentelee erilaisia ruoka- ja ateriapalveluita tuottavissa valmistuskeittiöissä erityisruokavalioiden valmistukseen painottuvissa työtehtävissä. Työ on asiakaspalvelutyötä, joka vaatii sekä toimipaikan kokonaisvaltaisen palvelutehtävän ymmärtämistä, että erityisesti oman alueen ravitsemus- ja erityisruokavaliotiedon osaamista ja soveltamista.

Dieettikokin työssä korostuvat vastuu asiakkaan terveydestä ja hyvinvoinnista sekä itsenäinen tiedonhankinta- ja ongelmanratkaisukyky. Dieettikokki hallitsee toimintaympäristönsä erityisruokavaliot ja osaa hankkia tarvitsemansa tiedot uusista ruokavalioista. Hän toimii asiantuntijana työyhteisössä. Työn kannalta olennaisia asioita ovat asiakaslähtöinen suunnittelu, huolellisuus sekä oikean tiedon välittäminen asiakkaalle.

Koulutuksen sisältö ja toteutus

Erityisruokavaliopalvelujen erikoisammattitutkinnon laajuus on 160 osaamispistettä. Tutkinto muodostuu yhdestä pakollisesta tutkinnon osasta sekä valinnaisista tutkinnon osista siten, että osaamispisteitä tulee vähintään 160 osp.

Koulutus toteutetaan monimuoto-opiskeluna, joka muodostuu lähi-, etä- ja verkko-oppimisesta. Kontaktiopetusta oppilaitoksessa on keskimäärin 2–3 kertaa kuukaudessa pääasiassa iltaisin klo 16–20. Koulutuksen kesto määräytyy enkilökohtaisesta osaamisen kehittämissuunnitelmasta (HOKS) riippuen, koulutus kestää noin vuoden. Opiskelu on päätoimista.

Koulutus sisältää suunnittelutehtäviä, projektitöitä ja kehittämishankkeita. Koulutus toteutetaan työvaltaisena ja edellyttää työskentelyä ruoanvalmistusalan tehtävissä opiskeluaikana. Tutkinto on mahdollista suorittaa näyttötutkintona tai oppisopimuskoulutuksena.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Erityisruokavaliopalvelujen erikoisammattitutkinto, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Koulutus on suunnattu ravintola-alalla työskenteleville henkilöille, jotka ovat kiinnostuneita erityisruokavaliopalveluista.

Koulutuspaikka

Stadin AO, Prinsessantien toimipaikka

Prinsessantie 2, Helsinki 00840

Kustannukset

Opiskelijamaksu 400€. Valmistavan koulutuksen aikana tulee varautua henkilökohtaisten työvälineiden ja -vaatteiden hankintaan.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Erityisruokavaliopalvelujen erikoisammattitutkinto? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Stadin AO

Opiskele itsellesi uusi suunta

Pohditko alan vaihtoa, uuden ammatin opiskelua tai kiinnostaako sinua kehittyminen nykyisessä työssäsi? Opiskelu Stadin AO:ssa avaa sinulle mahdollisuuksia löytää uusi suunta elämällesi. Stadin AO:lla on monipuolinen koulutustarjonta uuden ammatin opiskeluun ja ammatillisen osaamisen päivittämiseen. Se sisältää 27 ammatillista perustutkintoa, yli 30...


Lue lisää kouluttajasta Stadin AO ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Stadin AO

Teollisuuskatu 23
00510 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.stadinammattiopisto.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Erityisruokavaliopalvelujen erikoisammattitutkinto täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: