Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Uutta oppia maksutta – tule mukaan Webinaaripäivään 10.12.2020! 

Kuolevan ihmisen hoitaminen

Stadin AO
Yhteenveto
5 kuukautta
   
Helsinki
Koulutus

Kuolevan ihmisen hoitaminen

Perehdy kuolevan ihmisen hoitoon kokonaisvaltaisesti

Saattohoito on kuolemaa lähestyvän potilaan hoitamista, jolla on omat erityispiirteensä. Sen tarkoituksena on tukea ja hoitaa kuolevaa ihmistä yksilöllisesti ihmisarvoa kunnioittaen sekä lievittää hänen kipuaan. Kuolevan ihmisen hoidossa ei unohdeta myöskään hänen läheisiään, jotka tarvitsevat erityistä tukea. Kuolevan ihmisen hoidossa annetaan sekä potilaalle että hänen läheisilleen mahdollisuus valmistautua tulevaan.

Koulutuksen tavoitteena on:

  • Antaa koulutukseen osallistuvalle syventävää tietoa kuolevan ihmisen hoitoa ohjaavista säädöksistä ja suosituksista sekä hoitokäytänteistä
  • Antaa koulutukseen osallistuvalle valmiuksia tukea ja ohjata kuolevia ihmisiä sekä heidän omaisiaan ja läheisiään
  • Antaa koulutukseen osallistuvalle valmiuksia arvioida ja kehittää työtään kuolevan ihmisen hoitamisessa
  • Antaa koulutukseen osallistuvalle valmiuksia toimia kuolevan ihmisen hoitamisessa asiantuntijana moniammatillisessa työyhteisössä

Koulutus on osa Vanhustyön erikoisammattitutkintoa

Koulutus toteutetaan monimuoto-opetuksena, joka sisältää lähiopetusta, työssä oppimista ja työelämään liittyvien etätehtävien työstämistä. Työssä oppiminen tapahtuu omilla työpaikoilla tai koulutuksen aikana sovittavissa työssäoppimispaikoissa. Jokainen opiskelija laatii vastuuopettajan ohjauksessa oman henkilökohtaisen opiskelusuunnitelman, jossa lähtökohtana on oma osaaminen ja sen kehittäminen. Opiskelu on mahdollista oman työn ohessa.

Koulutus vastaa sisällöltään vanhustyön erikoisammattitutkinnon valinnaisen tutkinnon osaa Kuolevan ihmisen hoitaminen. Vanhustyön erikoisammattitutkinnon ammattitaitovaatimukset ovat sen tasoisia, että tutkinnon suorittajalla tulee olla vähintään sosiaali- ja terveysalan toisen asteen ammatillisessa tutkinnossa tai vastaavassa tutkinnossa vaadittava osaaminen sekä työkokemusta kuolevan ihmisen hoitamisesta.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Kuolevan ihmisen hoitaminen, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Koulutus on suunnattu sosiaali- tai terveydenhuoltoalan ammattilaisille, jotka työssään hoitavat kuolevia ihmisiä ja kohtaavat heidän läheisiään.

Koulutuspaikka

Stadin AO:n toimipaikka, koulutuksen ilmoittautumissivulla kyseisen koulutuksen tarkka osoite.

Kustannukset

Omakustanteisena koulutuksen hinta on 180 €. Tämän lisäksi maksettavaksi tulee tutkintomaksu 58 €.

Kysy yrityksellesi räätälöitävästä koulutuspaketista!

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Kuolevan ihmisen hoitaminen? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Stadin AO

Stadin AO

Opiskele itsellesi uusi suunta

Pohditko alan vaihtoa, uuden ammatin opiskelua tai kiinnostaako sinua kehittyminen nykyisessä työssäsi? Opiskelu Stadin AO:ssa avaa sinulle mahdollisuuksia löytää uusi suunta elämällesi. Stadin AO:lla on monipuolinen koulutustarjonta uuden ammatin opiskeluun ja ammatillisen osaamisen päivittämiseen. Se sisältää 27 ammatillista perustutkintoa, yli 30...


Lue lisää kouluttajasta Stadin AO ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Stadin AO

Teollisuuskatu 23
00510 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.stadinammattiopisto.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Kuolevan ihmisen hoitaminen täytä seuraavat tiedot:

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Hanki psykoterapeutin pätevyys

Ylemmän soveltuvan yliopisto- tai amk-tutkinnon omaava sote-alan ammattilainen: hae psykoterapeuttikoulutukseen!

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: