Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Etsitkö etäkoulutusta? Kokosimme verkko- ja etäkoulutukset tänne »

Ravintola-alan oppisopimuskoulutus

Stadin AO
Yhteenveto
0 EUR (arvonlisäverotonta)
Kysy seuraavaa aloitusta
   
Oppisopimus
Helsinki
Tutkinto

Ravintola-alan oppisopimuskoulutus

Oppisopimuksella ravintola-alalle

Oletko Sinä uusi ravintola-alan ammattilainen? Olet jo mahdollisesti työskennellyt avustavissa tehtävissä tai jostain muualta on syttynyt kipinä asiakaslähtöiseen työhön kiirettä pelkäämättä. Työympäristösi voi olla joko lounasravintola, jossa huolehdit linjastotarjoilun sujuvuudesta tai a la carte -ravintolassa tuottamassa asiakkaille palveluelämyksiä omalla hurmaavalla persoonallasi. Tai sitten loihdit keittiön puolella mitä maistuvampia ruokia ja upeampia annoksia yhdessä tiimisi kanssa.

Tämä oppisopimuskoulutus voi olla sinulle keino päästä nopeasti kiinni työelämään ja tienesteihin, oli tulevaisuutesi ravintola-alalla tai jossain muualla tai sinulta puuttuu todistus ammattitaidostasi.

Koulutus tarjoaa:

  • Jokaisella opiskelijalla on oma työpaikkaohjaaja, joka toimii tukihenkilönä työssäoppimisen aikana. Opiskelija saa työssä oppimisen aikana palkkaa työehtosopimuksen mukaisesti ja mahdollisuuden työllistyä Staffpointin asiakkaille koulutuksen jälkeen.
  • “Parasta oli se, että sai tehdä töitä ja oppia samalla, sen sijaan, että olisi istunut maanantaista perjantaihin koulussa.”

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Ravintola-alan oppisopimuskoulutus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Osallistujalta edellytetään:

  • Sitoutumista koulutukseen ja suoritettaviin näyttöihin ja valmiutta työskennellä eri vuoroissa. Pystythän myöskin opiskelemaan ja työskentelemään Suomen kielellä. Oppisopimuskoulutukseen osallistuvan tulee olla vähintään 15-vuotias. Yläikärajaa ei ole, mutta oppisopimusta ei voida solmia, jos työaika ei täytä 25 tunnin viikkotyössäoloehtoa.
  • Huomioithan, että työvaatteet ovat henkilökohtaisia ja osa työvaatekustannuksista on opiskelijan vastuulla. Hygienia- ja anniskelupassi suoritetaan tarpeen mukaan koulutuksen aikana.

Kustannukset

Koulutus on maksuton.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Ravintola-alan oppisopimuskoulutus? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Stadin AO

Stadin AO

Opiskele itsellesi uusi suunta

Pohditko alan vaihtoa, uuden ammatin opiskelua tai kiinnostaako sinua kehittyminen nykyisessä työssäsi? Opiskelu Stadin AO:ssa avaa sinulle mahdollisuuksia löytää uusi suunta elämällesi. Stadin AO:lla on monipuolinen koulutustarjonta uuden ammatin opiskeluun ja ammatillisen osaamisen päivittämiseen. Se sisältää 27 ammatillista perustutkintoa, yli 30...


Lue lisää kouluttajasta Stadin AO ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Stadin AO

Teollisuuskatu 23
00510 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.stadinammattiopisto.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Ravintola-alan oppisopimuskoulutus täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: