Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Speedway to work | lähihoitaja

Stadin AO
Yhteenveto
Henkilökohtaisen suunnitelman mukaan
Jatkuva haku
   
Hybriditoteutus
Helsinki
Tutkinto
Nainen ja hoitaja

Speedway to work | lähihoitaja

Onko sinulla jäänyt sosiaali- ja terveysalan perustutkinto, lähihoitaja, kesken
kahden vuoden sisällä? Työskenteletkö sosiaali- ja terveysalan tehtävissä (hoiva-avustaja, henkilökohtainen avustaja), mutta sinulta puuttuu tutkinto?

Stadin AO tarjoaa mahdollisuuden suorittaa perustutkinto hyödynytäen kaikkea sinulla jo olevaaosaamista puuttuvan osaamisen hankkimisessa. Jokaiselle opiskeiljalle luodaan oman näköinen ja opiskelijan tarpeisiin sopiva suunnitelma tutkinnon suorittamiseksi.Puuttuva osaaminen hankitaan pääosin työelämässä ja eri oppimisympäristöjä hyödyntäen.

Speedway to work -malli on loistava mahdollisuus kaikille, jotka haluavat suorittaa puuttuvan hiusalantutkinnon tai saada kesken jääneen tutkinnon suoritettua. 

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Speedway to work | lähihoitaja, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Kohderyhmä

Sosiaali- ja terveysalan tehtävissä työskenteleville (hoiva-avustaja, henkilökohtainen avustaja), joilta puuttuu alan ammatillinen perustutkinto. 

Kustannukset

Koulutus on maksuton.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Speedway to work | lähihoitaja? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Stadin AO

Opiskele itsellesi uusi suunta

Pohditko alan vaihtoa, uuden ammatin opiskelua tai kiinnostaako sinua kehittyminen nykyisessä työssäsi? Opiskelu Stadin AO:ssa avaa sinulle mahdollisuuksia löytää uusi suunta elämällesi. Stadin AO:lla on monipuolinen koulutustarjonta uuden ammatin opiskeluun ja ammatillisen osaamisen päivittämiseen. Se sisältää 27 ammatillista perustutkintoa, yli 30...


Lue lisää kouluttajasta Stadin AO ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Stadin AO

Teollisuuskatu 23
00510 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
stadinao.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Sote-alalle räätälöityjä koulutuksia

Etsitkö kumppania henkilöstösi täydennyskoulutuksiin? Mikäli teillä on osaamistarpeita tietosuojan, kirjaamisen tai Kannan osalta, ota yhteyttä!

Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Speedway to work | lähihoitaja täytä seuraavat tiedot: