Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Tulityökortti

Stadin AO
Yhteenveto
1 päivä
88,70 EUR + alv 24 %
Kysy seuraavaa aloitusta
suomi
   
Lähiopetus
Helsinki
Koulutus
Tulityökortti / Stadin AO

Tulityökortti

Hanki tulitöiden tekijältä vaadittava tulityökortti

Mikäli työskentelet tulen parissa, sinulla on oltava tulityökortti. Työskentelet tulen parissa, jos työssäsi syntyy kipinöitä, käytetään liekkiä tai niin korkeaa lämpöä, joka voi aiheuttaa palovaaran. Yleisimpiä työpaikkoja ovat rakennustyömaat sekä metalli- ja kemiateollisuus. Ammatteja, joissa kortti vaaditaan ainakin joissain työtehtävissä, ovat esimerkiksi

 • hitsaaja
 • katto- ja ulkopintaeristäjä
 • kaivostyöntekijä
 • koneenasentaja
 • ja teollisuusputkiasentaja.

Tulityökurssin suorittanut huomioi paloturvallisuuden ja osaa työskennellä niin, ettei aiheuta vaaraa itselleen tai muille. Hän osaa tunnistaa vaaran aiheuttajia, toimimaan ennaltaehkäisevästi ja toimia onnettomuustilanteessa. Tulityökortti on osoitus siitä, että henkilö osaa työskennellä turvallisesti.

Kurssin tavoitteena on ennaltaehkäistä tulityöonnettomuuksia. Kurssilla opitaan tulitöihin liittyvä keskeinen lainsäädäntö ja ohjeistus sekä eri osapuolten vastuut. Kurssin jälkeen ymmärretään tulityön ennakkosuunnittelun ja tulityöluvan merkitys sekä osataan tehdä tulityöt turvallisesti.

Tilapäisellä tulityöpaikalla työskenneltäessä tulityöntekijällä, tulityöluvan myöntäjällä sekä tulityövartijalla tulee olla Suomen Pelastusalan Keskusjärjestön (SPEK) myöntämä voimassa oleva tulityökortti.

Tulityökortti on voimassa 5 vuotta

Kurssista myönnetään tulityökortti, joka on voimassa viisi vuotta. Suomessa myönnetty tulityökortti on voimassa myös muissa Pohjoismaissa. Koulutuspäivän sisältö:

 • Turvallisuus - yhteinen etumme
 • Tulityön suunnittelu säästää
 • Tulitöiden turvallisuutta edistävä lainsäädäntö
 • Turvatoimet - arjen hallintaa
 • Jos kuitenkin syttyy...
 • Mitä opin?
 • Kurssikoe

Selkokielinen tulityökurssi

Tulityökurssia järjestetään myös selkokielisenä opetuksena. Selkokielinen opetus etenee rauhallisesti ja koulutuksessa käytetään yksinkertaista kieltä. Soveltuva kielitaitotaso on B1.1. Huomioi, että koe ei ole selkokielinen. Koulutus on kaksipäiväinen.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Tulityökortti, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Kohderyhmä

Tilapäisellä tulityöpaikalla työskenneltäessä tulityöntekijällä, tulityöluvan myöntäjällä sekä tulityövartijalla tulee olla Suomen Pelastusalan Keskusjärjestön (SPEK) myöntämä voimassa oleva tulityökortti.

Koulutuspaikka

Stadin AO:n toimipaikka, koulutuksen ilmoittautumissivulla kyseisen koulutuksen tarkka osoite.

Kustannukset

 • Koulutuksen hinta on 110 €.
 • Selkokielisen toteutuksen hinta on 140€.
 • Hinnat sisältävät kurssimateriaalin ja tulityökortin sekä arvonlisäveron 24%.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Tulityökortti? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Stadin AO

Opiskele itsellesi uusi suunta

Pohditko alan vaihtoa, uuden ammatin opiskelua tai kiinnostaako sinua kehittyminen nykyisessä työssäsi? Opiskelu Stadin AO:ssa avaa sinulle mahdollisuuksia löytää uusi suunta elämällesi. Stadin AO:lla on monipuolinen koulutustarjonta uuden ammatin opiskeluun ja ammatillisen osaamisen päivittämiseen. Se sisältää 27 ammatillista perustutkintoa, yli 30...


Lue lisää kouluttajasta Stadin AO ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Stadin AO

Teollisuuskatu 23
00510 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
stadinao.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Paloturvallisuus kuntoon

KIP Service huolehtii yrityksenne sammuttimista sekä henkilökuntanne koulutuksista – ammattitaidolla!  Tutustu mm. tulityökortti-, työturvallisuuskortti- ja alkusammutuskoulutuksiin.

Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Tulityökortti täytä seuraavat tiedot: