Työvoimakoulutus

Työvoimakoulutus - Töihin turvallisuusalalle (716603)

Stadin AO, paikassa Helsinki
Kesto
4 kuukautta
Seuraava toteutus
5 helmikuuta, 2024 katso lisätiedot
Viimeinen ilmoittautumispäivä
Viimeinen ilmoittautumispäivä: Jatkuva haku
Toteutustapa
Lähiopetus
Koulutuskieli
suomi
Kesto
4 kuukautta
Seuraava toteutus
5 helmikuuta, 2024 katso lisätiedot
Viimeinen ilmoittautumispäivä
Viimeinen ilmoittautumispäivä: Jatkuva haku
Toteutustapa
Lähiopetus
Koulutuskieli
suomi
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Työvoimakoulutus - Töihin turvallisuusalalle (716603)

Stadin AO

Tavoitteena on, että hyväksytysti suoritetun koulutuksen jälkeen voit hakea työtä yksityiseltä turvallisuusalalta. Sitä varten tarvitset esimerkiksi vartijakorttia ja / tai järjestyksenvalvojakorttia, jotka myöntää poliisi.

Turvallisuusalan työ on vaativaa asiakaspalvelutyötä. Se on usein vuorotyötä ja sitä tehdään vaihtelevissa ja erilaisissa työkohteissa. Koulutuksen aikana suoritat ammatillisen tutkinnon osan häiriö- ja onnettomuustilanteissa toimiminen (15 osp), opiskelet turvallisuusalan korttikoulutusten sisältöjä ja teet korttikokeet. Hyväksytyn kokeen jälkeen voit hakea vartija- tai järjestyksenvalvojakorttia poliisilta. Koulutus ja kokeet eivät maksa mitään, mutta korttien hakemiskulut poliisilta maksat itse.

Koulutuksen alussa on orientaatiojakso, jolloin tutustut turvallisuusalan vaatimuksiin ja työn perusasioihin. Jakson aikana arvioidaan ammatillinen osaamisesi sekä yksilölliset oppimistarpeesi. Orientaation päätteeksi laadit yhdessä kouluttajan kanssa henkilökohtaisen opintosuunnitelmasi. Koulutuksen osana voi olla myös työssäoppimisen jakso. Voit olla esimerkiksi vartijan, järjestyksenvalvojan, aulapalvelijan tai kiinteistönhoitajan mukana tekemässä työtä yhteistyökumppaneidemme eri kohteissa.

Opiskelet turvallisuusalaa teoriassa ja käytännössä. Teoriaopintojen ja työssäoppimisen aiheita voivat olla esimerkiksi:

– häiriö- ja onnettomuustilanteissa toimiminen (15 osp), ammatillisen tutkinnon osa

– vartijan peruskoulutus

– järjestyksenvalvojan koulutus

– voimankäyttö

– lisävoimankäyttövälineet

– turvallisuusalan lainsäädäntö

– viranomaisyhteistyö

– asiakaspalvelu

– työ- ja urasuunnittelu sekä työnhaun valmennus

Opiskelu on lähiopetusta, ohjattua etäopiskelua, itseopiskelua ja mahdollisesti myös työpaikalla oppimista. Opiskelun aikana voit suorittaa yhden tai useamman osan ammatillisesta perustutkinnosta tai ammattitutkinnosta. Näytät osaamisesi joko työpaikalla tai oppilaitoksessa.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Työvoimakoulutus - Töihin turvallisuusalalle (716603), klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

5 helmikuuta, 2024

  • Lähiopetus
  • Helsinki
  • suomi
  • Viimeinen ilmoittautumispäivä: Jatkuva haku

Kohderyhmä

  • Olet 20-vuotias tai vanhempi.
  • Olet työtön työnhakija, tai saatat jäädä pian työttömäksi, ja haluat uusia työllistymismahdollisuuksia.
  • Haluat tehdä työtä turvallisuusalalla.

Aikataulu

Koulutus toteutetaan ajalla 5.2.2024 – 28.6.2024. Lähiopetuspäivät koulussa ovat arkisin pääasiassa kello 8.00-16.00. Kun opiskelet työpaikalla, noudatat työpaikan työaikoja. Työ voi olla vuorotyötä. Sinun täytyy pystyä liikkumaan pääkaupunkiseudun alueella työpaikoille, joissa suoritat työssäoppimisjakson.

Koulutuspaikka

Lähiopetus: Stadin ammatti- ja aikuisopisto, Sturenkatu 18-22, 00510 Helsinki

Kouluttaja

Stadin ammatti- ja aikuisopisto
Katariina Kilpi, opettaja
katariina.kilpi(at)edu.hel.fi

Kustannukset

Työvoimakoulutus on osallistujille maksutonta. Vaikka koulutus, testit ja kokeet ovat ilmaisia, poliisilta haettavan hyväksynnän kulut opiskelija maksaa itse.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Työvoimakoulutus - Töihin turvallisuusalalle (716603)? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Stadin AO
Teollisuuskatu 23
00510 Helsinki

Opiskele itsellesi uusi suunta

Pohditko alan vaihtoa, uuden ammatin opiskelua tai kiinnostaako sinua kehittyminen nykyisessä työssäsi? Opiskelu Stadin AO:ssa avaa sinulle mahdollisuuksia löytää uusi suunta elämällesi. Stadin AO:lla on monipuolinen koulutustarjonta uuden ammatin opiskeluun ja ammatillisen osaamisen päivittämiseen. Se sisältää 27 ammatillista perustutkintoa, yli 30...

Lue lisää kouluttajasta Stadin AO ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu