Työvoimakoulutus

Työvoimakoulutus Töihin turvallisuusalalle, S2-tuettu maahan muuttaneille (nro 716748)

Stadin AO, paikassa Helsinki
Kesto
10,5 kuukautta
Seuraava toteutus
5 helmikuuta, 2024 katso lisätiedot
Viimeinen ilmoittautumispäivä
Viimeinen ilmoittautumispäivä: Jatkuva haku
Toteutustapa
Lähiopetus
Koulutuskieli
suomi
Kesto
10,5 kuukautta
Seuraava toteutus
5 helmikuuta, 2024 katso lisätiedot
Viimeinen ilmoittautumispäivä
Viimeinen ilmoittautumispäivä: Jatkuva haku
Toteutustapa
Lähiopetus
Koulutuskieli
suomi
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Työvoimakoulutus Töihin turvallisuusalalle, S2-tuettu maahan muuttaneille (nro 716748)

Stadin AO

Olet maahanmuuttaja ja haluat tehdä työtä turvallisuusalalla esimerkiksi vartijana. Sinulla voi olla jo ammatti, mutta haluat vaihtaa turvallisuusalalle. Koulutuksen tavoite on, että koulutuksen jälkeen voit hakea työtä, jossa pitää osata turvallisuusalan taitoja.

Koulutuksen aikana opiskelet ammatillista suomen kieltä, yhteiskuntatietoutta ja työelämävalmiuksia. Opiskelet myös turvallisuusalan korttikoulutuksia, esimerkiksi vartijakortti ja järjestyksenvalvojakortti. Korttikoulutusten jälkeen teet korttikokeet. Saat myös valmennusta työnhakuun. Lisäksi suoritat ammatillisen tutkinnon osan häiriö- ja onnettomuustilanteissa toimiminen (15 osp).

Koulutus ja kokeet eivät maksa sinulle mitään. Hyväksytyn korttikoulutuksen jälkeen voit pyytää lupaa poliisilta, jotta saat tehdä turvallisuusalan työtä. Poliisilta haettavat vartija- ja järjestyksenvalvojakortit ovat maksullisia ja sinä maksat ne itse.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Työvoimakoulutus Töihin turvallisuusalalle, S2-tuettu maahan muuttaneille (nro 716748), klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

5 helmikuuta, 2024

  • Lähiopetus
  • Helsinki
  • suomi
  • Viimeinen ilmoittautumispäivä: Jatkuva haku

Kohderyhmä

  • Olet täysi-ikäinen
  • Olet työtön työnhakija, tai saatat jäädä pian työttömäksi, ja haluat uusia työmahdollisuuksia.
  • Haluat tehdä työtä turvallisuusalalla.
  • Sinulla on maahanmuuttajatausta.
  • Suomen kielen taitosi on A2.2 tai parempi.

Aikataulu

Koulutus toteutetaan ajalla 5.2.2024 – 19.12.2024. Lähiopetuspäivät koulussa ovat arkisin pääasiassa kello 8.00-16.00. Kun opiskelet työpaikalla, noudatat työpaikan työaikoja. Työ voi olla vuorotyötä. Sinun täytyy pystyä liikkumaan pääkaupunkiseudun alueella työpaikoille, joissa suoritat työssäoppimisjakson.

Koulutuksen loma-aika 14.- 18.10.2024

Koulutuksen järjestäjä kutsuu tekstiviestillä hakemusten perusteella esivalitut hakijat viikoilla 2-3 järjestettäviin kartoitushaastatteluihin (Stadin AO, Sturenkatu 18-22). Haastattelujen jälkeen opiskelijavalinnat vahvistetaan yhdessä TE-palvelujen kanssa. Koulutuksen järjestäjä lähettää koulutukseen hyväksytyille tiedon hyväksynnästä tekstiviestillä.

Koulutuspaikka

Lähiopetus: Stadin ammatti- ja aikuisopisto, Sturenkatu 18-22, 00510 Helsinki

Kouluttaja

Opettaja Katariina Kilpi

Kustannukset

Koulutus, testit ja kokeet ovat maksuttomia. Poliisilta haettavien vartija- tai järjestyksenvalvojakorttien maksut opiskelija maksaa itse.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Työvoimakoulutus Töihin turvallisuusalalle, S2-tuettu maahan muuttaneille (nro 716748)? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Stadin AO
Teollisuuskatu 23
00510 Helsinki

Opiskele itsellesi uusi suunta

Pohditko alan vaihtoa, uuden ammatin opiskelua tai kiinnostaako sinua kehittyminen nykyisessä työssäsi? Opiskelu Stadin AO:ssa avaa sinulle mahdollisuuksia löytää uusi suunta elämällesi. Stadin AO:lla on monipuolinen koulutustarjonta uuden ammatin opiskeluun ja ammatillisen osaamisen päivittämiseen. Se sisältää 27 ammatillista perustutkintoa, yli 30...

Lue lisää kouluttajasta Stadin AO ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu