Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Arvioinnit aiheesta Studio Woudin

Keskiarvo: 4,4

Perustuu 47 arviointiin

Jenni Sipola
(5)
Todella hyvä ja kattava koulutus ja asiantunteva kouluttaja. Sain hyvin yksilöllistä koulutusta ja perehdyimme enemmän juuri minua kiinnostaviin osioihin. 2 päivän aikana opin enemmän kuin uskoinkaan.
Miko Puisto, Fashionpark Oy
(5)
Koulutus oli hyvä ja monipuolinen.
Riikka Koskimies, Haminan kaupunki
(5)
Koulutus oli hyvä ja monipuolinen. Se pureutui juuri niihin asioihin, joita itse työssäni tarvitsen. Todella hyvä koulutus!
Jonas Lindholm, Helsingin yliopisto
(4)
Sisältö sinänsä hyvä, sekä valmius räätälöidä koulutusta tarpeiteni mukaan. Omaan tarpeeseeni olisi kuitenkin voinut olla parempi aloittaa taiton perusasioilla (sivupohjat; tekstin, kuvien tmv. tuonti ja sijoittelu) ensimmäisenä päivänä ja keskittyä vasta sen jälkeen kuvien käsittelyyn ja muihin yksityiskohtaisempiin asioihin. Nyt tuntui ensimmä...
Petri Voudinmäki Vastaus:
Kiitos palautteesta! Esitysjärjestys on tehty sitä ajatellen, että se toimisi eri lähtökohdista ponnistaville osallistujille. Toisinaan kursseilla on osallistujia, jotka eivät tarvitse monisivuisen taiton ominaisuuksia, vaan tekevät esim. julisteita, flyereitä yms. Kaikkien InDesign-käyttäjien pitäisi osata kuvien koon muutos, rajaus, painokelpo...
Näytä kokonaan
Daniela Blomqvist
(5)
Hyvä ja laadukas opetus. Suosittelen!
Tuija Kuusmetsä
(5)
Hyvä pedagogi ja miellytävää opetusta, jossa kahdessa päivässä oppi paljon. Nyt on itsestä kiinni, miten saatu oppi asettuu käytäntöön. Siis heti käyttämään.
Jarmo Ruotsalainen
(5)
Tehokas koulutuspaketti! Perusteellinen kouluttaja. Paljon asiaa, mutta ilman kiireen tuntua.
Heli Illikainen AA Sakatti Mining Oy
(4)
Erinomainen koulutus. Mahtava, kun ryhmä on niin pieni, että pystyy esittämään kysymyksiä juuri siinä hetkessä kun tekee.
Jani Tarkki, Sukkamestarit Oy
(5)
Todella ammattitaitoinen opettaja joka kuuntelee aidosti kurssilaisen kysymykset ja vastaa niihin. Parasta oli että kaikki asiat tehtiin itse myös heti koneella.
Marko Kauko
(4)
Koulutus oli hyvä ja käsitteli juuri meille tärkeitä aiheita. Harmi vaan, että Photoshopissa ei ole juuri mitään uutta vanhaan verrattuna. Koulutus kuitenkin palautti mieleen käteviä kikkoja jotka olivat jo unohtuneet. Kiitos siitä!
Minna Rosti
(4)
Autorepro hoitaa nykyisin kuvankäsittelyn joten photoshoppia tuleekin käytettyä enemmän kuvitusten ja kuvacompojen tekoon eli enemmän tarvitaan erikoisempia kikkoja. Raw-mokkulan uudet ominaisuudet hyvin ja hyödyllisesti esitetty!
Mia, Wolt
(4)
Sain kurssista hyvän pohjaymmärryksen siihen, miten InDesign toimii. Joudun työssäni tekemään jonkin verran muokkauksia InDesignissa olemassa oleviin temploihin, ja tämän kurssin avulla pystyn tekemään jo paljon enemmänkin. Pystyn myös paremmin selvittämään itse virheitä ja toimimaan paljon nopeammin ja tehokkaammin. Varmasti kuitenkin myös yhde...
Näytä kokonaan
Ida Laine, STC-Trading Oy
(3)
Koulutuksessa kävimme InDesignin käyttöön liittyviä asioita. Keskityimme erityisesti kuvaston tekemistä helpottaviin toimintoihin.
Vlada Petrovskaja
(5)
Koulutus on hyvä aloituspaketti henkilölle, joka ei ole ohjelmaa vielä käyttänyt ja samalla myös hyvä heille, jotka ovat jo työskennelleet ohjelman parissa. Koulutuksessa ehditään perehtyä sekä perusteisiin että extra-juttuihin.
Sonja Rantakangas
(5)
Pidin koulutuksesta erittäin paljon. Oli mukavaa, että pysty myös esittämään muita eteen tulleita ongelmia, joihin kouluttaja antoi vastauksia. Myös uusien koulutukseen sisältymättömien asioiden kertominen oli plussaa.
Finn Apex Oy
(4)
Kurssilla eritasoista oppijaa, tämä tuli huomioitua. Kouluttajan pätevyys ja osaaminen Adoben ohjelmaan oli selvästi havaittavissa eli kouluttaja erinomaisesti tehtäviensä tasalla.
Pirjo
(3)
Olin toivonut koulutusta alkeista alkaen ja jos niin olisi tehty, olisi ollut helpompi omaksua opetusta. Käytiin kyllä hyvin kaikkea mahdollista, mutta olisi myös ollut hyvä tehdä edes yksi oma työ eikä vain opettajan valitsemia mallitöitä
Maaret Elijärvi, Sleipner Finland Oy
(4)
Asiaa oli paljon, mutta teimme sopivasti harjoituksia koulutuksen puitteissa. Nyt pitää vain päästä käyttämään oppeja omissa töissä, että jäävät muistiin.
Taiju
(3)
Hiukan liian paljon asiaa ottaen huomioon käytettävissä olevan ajan ja osallistujien taitotason. Paljon hyviä niksejä, jotka valitettavasti unohtuvat liian pian. Hiukan jäsentelemätön kokonaisuus, edettiin pomppien eikä perusasioista kohti spesifimpää osaamista.
Sanna Hokkanen
(3)
Asiat käytiin hyvin kattavasti läpi. Asiaa oli paljon. Välillä mentiin liian nopeasti, eikä siinä oikein pysynyt mukana. Itse olin ihan aloittelija, niin ehkä olisin toivonut, että käydään läpi ihan vaan perusjutut helpoimmalla tavalla, eikä olisi näytetty monia vaihtoehtoja, että tämän voi tehdä näin tai näin.
Tuusulan kunta
(3)
Enemmän omaa harjoittelua. Olisiko mahdollista, että koulutusmateriaali sisältäisi myös ihan oppikirjan? Pikkasen vähemmälle kouluttajalta niitä juttuja mitä on aiemmin ollut tai miten joku on kehittynyt.
Janina Jokimies, Lahti Energia
(5)
Oli mahtavaa, että kouluttaja tuli työpisteelleni kädestä pitäen opastamaan ja oli koko päivän saatavilla minua varten. Kaikki asiat ehdittiin käydä läpi ja lisäksi vielä muutama bonuskin. Kysymyksiini vastailtiin. Ainoa asia, jonka voisin ensi kerralla pyytää, olisi koulutuksen aikana jonkin kokonaisen harjoitustyön tekeminen, jossa hyödynnettä...
Näytä kokonaan
Jenny
(5)
Petrin ohjeilla saan tehtyä suuren kuvastoprojektimme hinnanpäivitykset jatkossa muutamalla napin painalluksella. Sain myös paljon lisäinfoa materiaalin painovalmiiksi saattamisessa! Opettelimme lisäksi muotoilemaan taulukoita niin, että jatkossa ulkoasua voi muokata entistä helpommin paragraph stylesin kautta.
Kristiina
(5)
Koulutuksessa käytiin läpi keskeisimpiä indesignin toimintoja, jota käytännön harjoitukset tukivat loistavasti. Pieni ryhmä takasi sen, että matkassa pysyi ja oli aikaa kysyä omaan työhönkin liittyviä kysymyksiä.
Minna Härkönen
(4)
Kahden päivän koulutus perehdytti InDesignin perusteisiin näppärästi ja kouluttautujan tarpeet huomioiden.
studentum.fi
Tilaa uutiskirjeemme
Saat koulutusvinkkejä, tarjouksia ja uutisia suoraan sähköpostiisi.