Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Räätälöity graafisen alan koulutus

Studio Woudin
Yhteenveto
Sopimuksen mukaan
27.10.2019 09:00
   
Helsinki
Räätälöity / Asiakaskohtainen koulutus

Räätälöity graafisen alan koulutus

Graafisen alan räätälöity koulutus

Graafisen alan räätälöity koulutus

Räätälöidyssä koulutuksessa voidaan kartoittaa tarkemmin asiakkaan lähtötilanne ja tavoite. Koulutuksessa voidaan keskittyä juuri teille tärkeimpiin ominaisuuksiin ja käyttää harjoitteluaineistona omia tiedostojanne. 

Räätälöidyn koulutuksen sisältö

Käsiteltäviä ohjelmia voivat olla mm. InDesign, Illustrator, Photoshop, Acrobat / PitStop ja Animate CC.

Tässä joitakin ideoita sisällöistä:

 • Värinhallinta-koulutus, joka sisältää näyttöjen / tulostimien profiloinnin, väri- ja pdf-asetusten muokkaamisen ja käyttöopastuksen.
 • Toistuvan taittotyön automatisoiminen InDesignin Data Merge -ominaisuutta tai XML:ää hyödyntäen (esim. hintalaput, käyntikortit, tuotekuvastot).
 • Adobe-ohjelmien ja PitStopin hyödyntäminen pdf:n muokkaamisessa.
 • Ehkä sinulla on jokin muu idea tarvitsemastasi sisällöstä? Kysy lisää, niin Studio Woudin auttaa löytämään sinulle sopivan ratkaisun!

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Räätälöity graafisen alan koulutus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Koulutus soveltuu graafisen alan koulutusta kaipaaville.

Kustannukset

 • 1 hlö 600 €/ hlö + alv 24 %
 • 2 hlö 400 €/ hlö + alv 24 %
 • 3 hlö 300 €/ hlö + alv 24 %
 • 4 hlö 250 € / hlö+ alv 24 %
 • 5 hlö tai enemmän: Kysy tarjous!

  Lisäksi veloitetaan mahdolliset matka- ja majoituskulut.

Kysy lisää tai pyydä tarjous!

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Räätälöity graafisen alan koulutus? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Studio Woudin

Studio Woudin – graafisen alan koulutus

Studio Woudin – graafisen alan koulutusta vuosien kokemuksella

Studio Woudin on vuonna 2001 perustettu, Jyväskylässä päämajaansa pitävä yritys, joka tarjoaa ammattitaitoista graafisen alan koulutusta ja konsultointia mainostoimistoille, kirjapainoille, sanomalehtitaloille ja kaikille muillekin koulutusta tarvitseville. Tarjolla on niin kaikille avoimia kursseja kuin asiakaskohtaisesti räätälöityjä koulutuspaketteja. Kouluttajana toimii vuosien kokemuksen...


Lue lisää kouluttajasta Studio Woudin ja katso koulutustarjonta täältä

Arvioinnit

Janina Jokimies, Lahti Energia
(5)
Oli mahtavaa, että kouluttaja tuli työpisteelleni kädestä pitäen opastamaan ja oli koko päivän saatavilla minua varten. Kaikki asiat ehdittiin käydä läpi ja lisäksi vielä muutama bonuskin. Kysymyksiini vastailtiin. Ainoa asia, jonka voisin ensi kerralla pyytää, olisi koulutuksen aikana jonkin kokonaisen harjoitustyön tekeminen, jossa hyödynnettä...
Näytä kokonaan
Jenny
(5)
Petrin ohjeilla saan tehtyä suuren kuvastoprojektimme hinnanpäivitykset jatkossa muutamalla napin painalluksella. Sain myös paljon lisäinfoa materiaalin painovalmiiksi saattamisessa! Opettelimme lisäksi muotoilemaan taulukoita niin, että jatkossa ulkoasua voi muokata entistä helpommin paragraph stylesin kautta.
Johanna
(5)
Petri otti meihin heti yhteyttä, kun olin jättänyt yhteydenottopyynnön ja selvitteli meiltä yksityiskohtia kurssin toteuttamisesta ja antoi tämän jälkeen useamman vaihtoehdon kurssin toteuttamistavasta. Itse kurssilla saimme vastaukset juuri niihin kysymyksiin, joiden kanssa olimme painineet ja Petri myös antoi vinkkejä sellaisiin asioihin, joit...
Näytä kokonaan
Arvioinnit
Arvioinnit
(4,7)
Perustuu 8 arviointiin
Näytä koulutuksen arvioinnit
Arvioinnit kouluttajasta
(4,6)
Perustuu 26 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Räätälöity graafisen alan koulutus täytä seuraavat tiedot: