Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Etsitkö etäkoulutusta? Kokosimme verkko- ja etäkoulutukset tänne »

20762 Developing SQL Databases

Sulava
Yhteenveto
4 päivää
1 990 EUR + alv 24 % (yht. 2 467,60 EUR)
Koulutus
Helsinki
marker Tarjonnassa myös kesällä
Alkavat koulutukset
Helsinki
1 990 EUR
17.8.2020

Helsinki
1 990 EUR
26.10.2020

Koulutuspaikka

Kaikki Sulavan koulutukset järjestetään toistaiseksi online-toteutuksina. Online-koulutusten oppimiskokemus on normaalin luokkakoulutuksen kaltainen eli näet ja kuulet kouluttajan, ja käytössäsi on sama koulutusmateriaali sekä harjoitusympäristö. Osallistujat saavat ohjeet miten koulutukseen voi osallistua sujuvasti esimerkiksi kotoa.

Vauhdilla kiitävä raitiovaunu Stockmannin edessä

20762 Developing SQL Databases

Tule tälle nelipäiväiselle kurssille saamaan tarvittava tieto ja taito SQL Server -tietokannan kehittämisestä!

SQL-kurssin hyödyt

Tällä kurssilla tutustutaan ”hands on” SQL Server 2016-tietokantapalvelimen periaatteisiin, suunnitteluun ja toteutukseen. Kurssilla opitaan suunnittelemaan ja luomaan tietokantarakenteita kuten tauluja, skeemoja, näkymiä ja indeksejä, ja tutustutaan näiden edistyneempiin ominaisuuksiin ja optimointiin. Tietokantojen toiminnallisuutta laajennetaan ohjelmallisesti proseduureilla, funktioilla ja triggereillä. Kurssilla opitaan käsittelemään spatiaalista ja XML-muotoista dataa sekä tietokantaan tallennettuja tiedostoja ja dokumentteja.

Kurssista on apua SQL Server-tietokantojen suunnittelussa ja toteutuksessa sekä tietokantojen ylläpidossa ja ohjelmoimisessa. Kurssi valmentaa sertifiointitestiin70-762 Developing SQL Databases.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta 20762 Developing SQL Databases, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Kurssi on tarkoitettu tietokantoja suunnitteleville henkilöille. Kurssilla käydään tietokannan suunnittelua siten, että se toimii tehokkaasti ja pystyy vastaamaan sovelluskehittäjien tarpeisiin ja kuinka tietokannan sisään voidaan tehdä valmiita proseduureja. Kurssi sopii myös muista alustoista SQL Serveriin siirtyville ja henkilöille, jotka haluavat tuntea koko SQL Serverin toiminnan kuin omat taskunsa.

Esitietovaatimukset:

Kurssille osallistuvalla tulisi olla hyvä käsitys tietokantojen tarkoituksesta ja toiminnasta sekä työskentelykokemusta Transact-SQL:n ja relaatiotietokantojen parissa.

Kouluttaja

Antti Kontinen

Antti on kokenut konsultti ja kouluttaja, joka on saanut paljon positiivista palautetta kyvystään esittää vaikeat tekniset asiat ymmärrettävästi ilman erikoista ammattisanastoa. Office 365:n ja SharePointin lukuisien mahdollisuuksien hyödyntämisestä hänellä on vahva kokemuspohja. Antin pysyviä lempiaiheita ovat out-of-box –toimintojen hyödyntäminen sekä käyttäjien kouluttaminen ja käyttötapojen omaksuminen räätälöinnin sijaan.

Kustannukset

1990.00 €+ ALV 24%

Sulava Facebookissa

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta 20762 Developing SQL Databases? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Sulava

Sulava – IT-koulutus, Microsoft, Sharepoint

Sulava Oy

Kaikki Sulavan koulutukset järjestetään toistaiseksi online-toteutuksina. Online-koulutusten oppimiskokemus on normaalin luokkakoulutuksen kaltainen eli näet ja kuulet kouluttajan, ja käytössäsi on sama koulutusmateriaali sekä harjoitusympäristö. Osallistujat saavat ohjeet miten koulutukseen voi osallistua sujuvasti esimerkiksi kotoa. Sulava Oy on Microsoftin virallinen koulutuskumppani. Kouluttajat ovat...


Lue lisää kouluttajasta Sulava ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Sulava

Vuorikatu 14 B, 3. kerros
00100 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.sulava.com


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,9)
Perustuu 25 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta 20762 Developing SQL Databases täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: