Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Etsitkö etäkoulutusta? Kokosimme verkko- ja etäkoulutukset tänne »

20767 Implementing a SQL Data Warehouse

Sulava
Yhteenveto
3 päivää
1 790 EUR + alv 24 % (yht. 2 219,60 EUR)
Koulutus
Helsinki
Alkavat koulutukset
Helsinki
1 790 EUR
14.9.2020

Helsinki
1 790 EUR
9.11.2020

Koulutuspaikka

Kaikki Sulavan koulutukset järjestetään toistaiseksi online-toteutuksina. Online-koulutusten oppimiskokemus on normaalin luokkakoulutuksen kaltainen eli näet ja kuulet kouluttajan, ja käytössäsi on sama koulutusmateriaali sekä harjoitusympäristö. Osallistujat saavat ohjeet miten koulutukseen voi osallistua sujuvasti esimerkiksi kotoa.

Vauhdilla kiitävä raitiovaunu Stockmannin edessä

20767 Implementing a SQL Data Warehouse

Tule kolmipäiväiselle kurssille oppimaan, kuinka voit luoda tietokantoja Microsoft® SQL Server® 2016 ja Azure SQL Data Warehouse:n avulla sekä toteuttaa ETL-prosessin SQL Server Integration Servicellä.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta 20767 Implementing a SQL Data Warehouse, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Kurssi on tarkoitettu raportoinnista kiinnostuneille ja yrityksen raportointijärjestelmää suunnitteleville henkilöille. Keskeinen osa kurssia on tietovaraston rakentaminen ja sinne tietojen tuonti. Kurssia voikin ajatella SQL Server Integration Service (SSIS) kurssina, jossa ETL-toiminnot ovat keskeisessä osassa.

Esitietovaatimukset

Kurssille osallistuvalla tulisi olla perusteet Windows-käyttöjärjestelmästä sekä paljon työskentelykokemusta Transact-SQL:n ja relaatiotietokantojen parissa sekä perusteet tietokantojen suunnitteluperusteista.

Kouluttaja

Antti Kontiainen

Sulava Facebookissa

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta 20767 Implementing a SQL Data Warehouse? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Sulava

Sulava – IT-koulutus, Microsoft, Sharepoint

Sulava Oy

Kaikki Sulavan koulutukset järjestetään toistaiseksi online-toteutuksina. Online-koulutusten oppimiskokemus on normaalin luokkakoulutuksen kaltainen eli näet ja kuulet kouluttajan, ja käytössäsi on sama koulutusmateriaali sekä harjoitusympäristö. Osallistujat saavat ohjeet miten koulutukseen voi osallistua sujuvasti esimerkiksi kotoa. Sulava Oy on Microsoftin virallinen koulutuskumppani. Kouluttajat ovat...


Lue lisää kouluttajasta Sulava ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Sulava

Vuorikatu 14 B, 3. kerros
00100 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.sulava.com


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,9)
Perustuu 25 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta 20767 Implementing a SQL Data Warehouse täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: