Arvioinnit aiheesta Sulava Oy

Keskiarvo: 4,9

(5)
Kouluttaja osasi asiat hyvin ja asiantuntemus oli huippuluokkaa. Pidin kurssista erittäin paljon.
(5)
Kiitos hyvästä koulutuksesta taas kerran! Erityisen hyvää oli että asiakokonaisuuden laajuus oli mietitty hyvin sopimaan 2 päivän kurssille ja asiaa tuli juuri sopivasti käsiteltyä.
(5)
Kiitos hyvästä ja mielenkiintoisesta kurssista ja tavasta opettaa. Kurssin aikana pyysinkin, että opettaja kertoo selkeästi missä vaiheessa teemme mukana ja milloin vain seuraamme. Tämä toteutui heti ja oli helppo seurata myös etänä. Online kurssi hyvä pitkien etäisyyksien vuoksi, suosittelen.
(4)
Kiitos Heikki. Tämä oli hyvä ja tarpeellinen koulutus. Olet tosi selkeä puhuja ja asiantuntemuksesi on erinomaista.
Kiitos hyvästä koulutuksesta!
(4)
Kiitoksia kurssista! Erityisesti materiaalin ulkopuolelta tulevat esimerkit ja käytännön sovellukset ovat hyvä lisä.
(5)
Todella hyvä ja käytännönläheinen koulutus, josta sai paljon uusia välineitä ja metodeja työpajojen vetämiseen. Suosittelen lämpimästi!
Loistavaa!
(5)
Jussi hoiti kaikki hienosti ja sain omiin kysymyksiin vastauksia.
(5)
Kiitos! Oli hyödyllinen kokonaisuus ja erinomainen kouluttaja!
(5)
Huomasin, että ohjaajalla oli laaja-alainen tietämys aiheesta, ja jos jotain ei tiennyt, niin otti heti selvää ja palasi asiaan.
(5)
Ohjaajan tiedot ovat hyvät + selitti hyvin asiat.
(5)
Hyvä pohjustus aiheeseen. Hyvä, että ei hypätä suoraan kylmään veteen. Hyvä kouluttaja! Sopivasti taukoja ja tietenkin mahtavat tarjoilut.
Erinomainen asiantuntemus, kiitos!
(5)
Kiitos hyvin vedetystä kurssista.
(5)
Kiitoksia käytännönläheisestä opetustavasta ja vastauksista kysymyksiin!
(5)
Sisältö oli juuri sopivan tahtista etenemistä ja harjoitukset sopivia juuri käytyihin asioihin, että uskon oman osaamiseni vahvistuneen huomattavasti. Kiitos!
(5)
Teams kurssin sisältö vastasi täysin niitä tarpeita ja kysymyksiä mitä minulla oli ennakkoon.
(5)
Ohjaaja asiantunteva, esitystapa sujuva ja ymmärrettävä. Esimerkkit / piirretyt kaaviot hyviä.
(5)
Varmaan ensimmäinen koulutus ikinä kun ei käynyt missään vaiheessa edes mielessä avata Amppareita tms. Oli hyvä setti.
(5)
Kiitos hyvästä koulutuspäivästä. Päivän mittaiseen pakettiin oli koottu suhteessa suuri määrä asiaa ja interaktiivisuudella pääsi itse vaikuttamaan sisältöön ja sai vastauksia kysymyksiin.
(5)
Kiitokset hyvästä kurssista. Mielestäni sain kurssilta kokolailla sen mitä kurssilta tulin hakemaan ja vastasi odotuksiani.
(5)
Oikein hyvä kurssi, juuri oikeaa asiaa. Itse tekeminen kurssilla oli parasta ja oli hyvä että sitä oli paljon. Hyvä että oli tosi helppoja sekä myös tosi vaikeita tehtäviä.
(5)
Heidi Enho on aivan loistava esittelijä. Asiantuntemus on erinomainen, mutta hän osaa silti kertoa asiat selkeästi ja ymmärrettävästi - jopa niin, että tällainen maallikkokin ymmärtää. Täysi kymppi hänelle!
(5)
Heidin asiantuntemus on huippua ja koulutustaidot erinomaiset! Kiitos Heidille!
studentum.fi
Tilaa uutiskirjeemme
Saat koulutusvinkkejä, tarjouksia ja uutisia suoraan sähköpostiisi.