Arvioinnit aiheesta Sulava Oy

Keskiarvo: 4,9

Osallistuja
Kouluttaja osasi asiat hyvin ja asiantuntemus oli huippuluokkaa. Pidin kurssista erittäin paljon.
Osallistuja
Kiitos hyvästä koulutuksesta taas kerran! Erityisen hyvää oli että asiakokonaisuuden laajuus oli mietitty hyvin sopimaan 2 päivän kurssille ja asiaa tuli juuri sopivasti käsiteltyä.
Osallistuja
Kiitos hyvästä ja mielenkiintoisesta kurssista ja tavasta opettaa. Kurssin aikana pyysinkin, että opettaja kertoo selkeästi missä vaiheessa teemme mukana ja milloin vain seuraamme. Tämä toteutui heti ja oli helppo seurata myös etänä. Online kurssi hyvä pitkien etäisyyksien vuoksi, suosittelen.
Osallistuja
Kiitos Heikki. Tämä oli hyvä ja tarpeellinen koulutus. Olet tosi selkeä puhuja ja asiantuntemuksesi on erinomaista.
Osallistuja
Kiitoksia kurssista! Erityisesti materiaalin ulkopuolelta tulevat esimerkit ja käytännön sovellukset ovat hyvä lisä.
Osallistuja
Todella hyvä ja käytännönläheinen koulutus, josta sai paljon uusia välineitä ja metodeja työpajojen vetämiseen. Suosittelen lämpimästi!
Osallistuja
Jussi hoiti kaikki hienosti ja sain omiin kysymyksiin vastauksia.
Osallistuja
Kiitos! Oli hyödyllinen kokonaisuus ja erinomainen kouluttaja!
Koulutukseen osallistunut
Huomasin, että ohjaajalla oli laaja-alainen tietämys aiheesta, ja jos jotain ei tiennyt, niin otti heti selvää ja palasi asiaan.
Koulutukseen osallistunut
Ohjaajan tiedot ovat hyvät + selitti hyvin asiat.
Koulutukseen osallistunut
Hyvä pohjustus aiheeseen. Hyvä, että ei hypätä suoraan kylmään veteen. Hyvä kouluttaja! Sopivasti taukoja ja tietenkin mahtavat tarjoilut.
Erinomainen asiantuntemus, kiitos!
Koulutukseen osallistunut
Kiitoksia käytännönläheisestä opetustavasta ja vastauksista kysymyksiin!
Koulutukseen osallistunut
Sisältö oli juuri sopivan tahtista etenemistä ja harjoitukset sopivia juuri käytyihin asioihin, että uskon oman osaamiseni vahvistuneen huomattavasti. Kiitos!
Koulutukseen osallistunut
Teams kurssin sisältö vastasi täysin niitä tarpeita ja kysymyksiä mitä minulla oli ennakkoon.
Koulutukseen osallistunut
Ohjaaja asiantunteva, esitystapa sujuva ja ymmärrettävä. Esimerkkit / piirretyt kaaviot hyviä.
(5)
Varmaan ensimmäinen koulutus ikinä kun ei käynyt missään vaiheessa edes mielessä avata Amppareita tms. Oli hyvä setti.
(5)
Kiitos hyvästä koulutuspäivästä. Päivän mittaiseen pakettiin oli koottu suhteessa suuri määrä asiaa ja interaktiivisuudella pääsi itse vaikuttamaan sisältöön ja sai vastauksia kysymyksiin.
Koulutukseen osallistunut
Kiitokset hyvästä kurssista. Mielestäni sain kurssilta kokolailla sen mitä kurssilta tulin hakemaan ja vastasi odotuksiani.
Koulutukseen osallistunut
Oikein hyvä kurssi, juuri oikeaa asiaa. Itse tekeminen kurssilla oli parasta ja oli hyvä että sitä oli paljon. Hyvä että oli tosi helppoja sekä myös tosi vaikeita tehtäviä.
Koulutukseen osallistunut
Heidi Enho on aivan loistava esittelijä. Asiantuntemus on erinomainen, mutta hän osaa silti kertoa asiat selkeästi ja ymmärrettävästi - jopa niin, että tällainen maallikkokin ymmärtää. Täysi kymppi hänelle!
Koulutukseen osallistunut
Heidin asiantuntemus on huippua ja koulutustaidot erinomaiset! Kiitos Heidille!
studentum.fi
Tilaa uutiskirjeemme
Saat koulutusvinkkejä, tarjouksia ja uutisia suoraan sähköpostiisi.