Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

AZ-700: Designing and Implementing Microsoft Azure Networking Solutions

Sulava Oy
Yhteenveto
3 päivää
1 790 EUR (arvonlisäverotonta) (yht. 1 790 EUR)
suomi
Koulutus
Helsinki, Verkossa

Alkavat koulutukset
Helsinki
1 790 EUR
21.11.2022

Verkossa
1 790 EUR
21.11.2022
Sulava Vauhdilla kiitävä raitiovaunu Stockmannin edessä

AZ-700: Designing and Implementing Microsoft Azure Networking Solutions

Azure-ympäristöt ovat käytössä yhä useammassa organisaatiossa. Monissa tapauksissa Azuressa on käytössä myös virtuaaliverkkoja ja näitä on myös yhdistetty toisiinsa sekä lähiverkkoihin eri toimipisteissä.

Valitettavan usein Azuren verkko-ominaisuuksista hyödynnetään vain murto-osa tai asioita tehdään vaikeimman kautta. Hyödyntämättä ovat myös voineet jäädä uudemmat lisäykset verkko-ominaisuuksien valikoimaan. Toisinaan myös vanhat harhaluulot kyseisten verkko-ominaisuuksien käytöstä ovat sitkeästi jääneet elämään.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta AZ-700: Designing and Implementing Microsoft Azure Networking Solutions, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Sulava Facebookissa

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta AZ-700: Designing and Implementing Microsoft Azure Networking Solutions? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Sulava Oy

Sulava Oy

Sulava Oy on Microsoftin virallinen koulutuskumppani. Kouluttajat ovat Microsoftin sertifioimia MCT-kouluttajia (Microsoft Certified Trainer), minkä ansiosta tarjolla on mm. Microsoftin virallisia MOC-kursseja (Microsoft Official Courseware). SulavaOy:llä on tällä hetkellä viisi fyysistä koulutusluokkaa ja perinteisten luokkamuotoisten koulutuksien lisäksi he tekevät kartoituksia,...


Lue lisää kouluttajasta Sulava Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Sulava Oy

Vuorikatu 14 B, 3. kerros
00100 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
sulava.com


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,8)
Perustuu 35 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta AZ-700: Designing and Implementing Microsoft Azure Networking Solutions täytä seuraavat tiedot: