Azure Digital Twin ja IoT Central päivässä tutuksi

Sulava Oy, Verkossa
Kesto
1 päivä
Hinta
790 EUR (arvonlisäverotonta) (yht. 790 EUR)
Seuraava toteutus
5 joulukuuta, 2023 katso lisätiedot
Toteutustapa
Etätoteutus
Koulutuskieli
suomi
Kesto
1 päivä
Hinta
790 EUR (arvonlisäverotonta) (yht. 790 EUR)
Seuraava toteutus
5 joulukuuta, 2023 katso lisätiedot
Toteutustapa
Etätoteutus
Koulutuskieli
suomi
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Azure Digital Twin ja IoT Central päivässä tutuksi

Sulava Vauhdilla kiitävä raitiovaunu Stockmannin edessä
Valmistaudu metaverseen! Azure Digital Twin ja IoT Central auttavat keräämään ja analysoimaan reaaliaikaista dataa fyysisistä järjestelmistä ja laitteista. Tämä päivän kurssi antaa hyvän kuvan perusasioista, kuinka Azuressa otetaan käyttöön Digital Twin -ratkaisuja sekä tuotteistettuja IoT-ratkaisuja IoT Centralilla.

Tutustumme Azuren Digital Twin -palveluun ja toteutamme käytännön harjoituksen. Digital Twinit (eli digitaaliset kaksoset) ovat keino mallintaa ja tallentaa reaalimaailman laitteita, rakennuksia tai vaikkapa prosesseja. Usein myös Digital Twiniin tallennetut tiedot tuodaan metaverseen tai 3D-malliin nähtäväksi.

Azure IoT Central on valmiiksi tuotteistettuja IoT-ratkaisuja laitteista raportteihin asti. Tutustumme IoT Centralin tarjoamaan ja arvioimme sen mahdollisuuksia ja roolia verrattuna itse toteutettuihin ratkaisuihin. Yksinkertaisimmillaan esimerkiksi ravintoloitsija voi Azure IoT Centralin avulla ottaa kylmäketjun hallintansa seurantaan varsin vaivattomasti.

 

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Azure Digital Twin ja IoT Central päivässä tutuksi, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

5 joulukuuta, 2023

  • Etätoteutus
  • Verkossa
  • suomi

Sulava Facebookissa

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Azure Digital Twin ja IoT Central päivässä tutuksi? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Sulava Oy
Vuorikatu 14 B, 3. kerros
00100 Helsinki

Sulava Oy

Sulava Oy on Microsoftin virallinen koulutuskumppani. Kouluttajat ovat Microsoftin sertifioimia MCT-kouluttajia (Microsoft Certified Trainer), minkä ansiosta tarjolla on mm. Microsoftin virallisia MOC-kursseja (Microsoft Official Courseware). SulavaOy:llä on tällä hetkellä viisi fyysistä koulutusluokkaa ja perinteisten luokkamuotoisten koulutuksien lisäksi he tekevät kartoituksia,...

Lue lisää kouluttajasta Sulava Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu