Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Etsitkö etäkoulutusta? Kokosimme verkko- ja etäkoulutukset tänne »

BlackBelt – Securing Windows 10 and Server 2016/2019

Sulava
Yhteenveto
4 päivää
1 990 EUR + alv 24 % (yht. 2 467,60 EUR)
7.12.2020
   
Lähiopetus
Helsinki
Koulutus

Koulutuspaikka

Kaikki Sulavan koulutukset järjestetään toistaiseksi online-toteutuksina. Online-koulutusten oppimiskokemus on normaalin luokkakoulutuksen kaltainen eli näet ja kuulet kouluttajan, ja käytössäsi on sama koulutusmateriaali sekä harjoitusympäristö. Osallistujat saavat ohjeet miten koulutukseen voi osallistua sujuvasti esimerkiksi kotoa.

Vauhdilla kiitävä raitiovaunu Stockmannin edessä

BlackBelt – Securing Windows 10 and Server 2016/2019

Hallitse modernien järjestelmien tietoturva

Tämän kurssin jälkeen osaat turvata ympäristösi ja yrityksesi toiminnan alati muuttuvassa maailmassa.

Gartner on sanonut, että yrityksen tietoturvan nostamiseksi tärkeintä on ottaa käyttöön rajoitetut käyttöoikeudet Principle of Least Privilege -periaatetta noudattaen, turvallisten sovellusten listaaminen Whitelisting-toiminnoilla, moniosaisen todennuksen (MFA) käyttöönotto ja yleisesti siirtyminen proaktiiviseen tietoturvaan perinteisten Anti-virus -toimintojen rinnalla/sijasta. Microsoftin mukaan vuonna 2018 havaituista haavoittuvuuksista 85% olisi estetty poistamalla pääkäyttäjäoikeudet. Haittaohjelmien määrä samana vuonna nousi yli miljoonaan per päivä.

Koulutuksen hyödyt

Tällä kurssilla maailman johtava tietoturva- ja Windows-asiantuntija Sami Laiho opettaa, miten nämä periaatteet otetaan onnistuneesti käyttöön nostaen tietoturvaa ja olematta heikentämättä käytettävyyttä. Tällä kurssi opit yleisesti miten turvaat modernit käyttöjärjestelmät, niin työasemat kuin palvelimet, ja niin omassa konesalissa kuin pilvessä. Sami on ollut ottamassa käyttöön näitä tekniikoita kymmenissä yrityksissä, joiden koko vaihtelee kymmenestä työasemasta aina 550 000 työasemaan.

Koulutus on englanninkielinen ja siihen voi osallistua myös etänä netin kautta. Kysy lisää kouluttajalta!

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta BlackBelt – Securing Windows 10 and Server 2016/2019, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Esitietovaatimuksina perusosaaminen Windowsin hallinnasta, perusymmärrys Active Directorystä ja verkkotekniikoista.

Koulutus sopii kaikille Windows-ympäristöjen tietoturvasta vastaaville tai aiheesta kiinnostuneille. Saatat olla ottamassa näitä itse käyttöön tai haluat tietää mitä vaatia kumppanilta. Kurssilla kuulet paljon tarinoita niin onnistuneista kuin epäonnistuneistakin tapauksista. Tällä kurssilla käydään läpi työasema-, palvelin- ja verkkoympäristön näkökulmat.

Kouluttaja

Sami Laiho, Consulting & Training

Kustannukset

1990.00 €+ ALV 24%

Sulava Facebookissa

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta BlackBelt – Securing Windows 10 and Server 2016/2019? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Sulava

Sulava – IT-koulutus, Microsoft, Sharepoint

Sulava Oy

Kaikki Sulavan koulutukset järjestetään toistaiseksi online-toteutuksina. Online-koulutusten oppimiskokemus on normaalin luokkakoulutuksen kaltainen eli näet ja kuulet kouluttajan, ja käytössäsi on sama koulutusmateriaali sekä harjoitusympäristö. Osallistujat saavat ohjeet miten koulutukseen voi osallistua sujuvasti esimerkiksi kotoa. Sulava Oy on Microsoftin virallinen koulutuskumppani. Kouluttajat ovat...


Lue lisää kouluttajasta Sulava ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Sulava

Vuorikatu 14 B, 3. kerros
00100 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.sulava.com


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,9)
Perustuu 25 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta BlackBelt – Securing Windows 10 and Server 2016/2019 täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: