Cloud Security Summit – Approaching Cloud Risk & Security in 2022

Sulava Oy
Yhteenveto
1 päivä
   
Helsinki
Koulutus
Sulava Vauhdilla kiitävä raitiovaunu Stockmannin edessä

Cloud Security Summit – Approaching Cloud Risk & Security in 2022

TIVIA, Tietoturva ry ja Sulava järjestävät syksyn mielenkiintoisimman tietoturvaseminaarin!

Tässä jo perinteeksi muodostuneessa Cloud Security Summit –tapahtumassa suuntaamme edellisen vuoden tavoin katseen tulevaisuuteen. Kuulemme tietoturvan huippuasiantuntijoilta, miten heidän organisaatioissaan pilvipalveluiden tietoturvahaasteisiin on varauduttu, ja mitkä ovat pilvipalveluiden kuumimmat trendit.

Puheenvuoroissa avataan mm. pilvipalveluiden turvallisuuden arviointikriteeristöä (PiTuKri) ja tulevaisuuden kehityssuuntia, harhaanjohtavien dark pattern -tekniikoiden välttämistä tietosuojavaatimusten huomioimisen suunnittelussa, sekä Kyberturvallisuuskeskuksen roolia kansallisen ja kansainvälisen kybertilannekuvan muodostuksessa.

Puhujina mukana mm. OP-ryhmä, Wärtsilä, Kyberturvallisuuskeskus ja LähiTapiola.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Cloud Security Summit – Approaching Cloud Risk & Security in 2022, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Kohderyhmä

Tapahtuma on suunnattu kaikille tietoturvasta ja tietosuojasta kiinnostuneille.

Kustannukset

Ilmoittautuminen tapahtumaan avoinna ja tapahtuman ohjelma on julkistettu. Early Bird -tarjous kaksi yhden hinnalla on saatavilla 30.6. asti. Älä siis aikaile, vaan varaa paikkasi itsellesi ja kaverillesi oheisen linkin kautta.

Early Bird -tarjous: 30.6. asti kaksi yhden hinnalla

  • Jäsenhinta 500 € (Tivia)
  • Normaalihinta 590 €

Hinta sisältää kahvit sekä seminaarilounaan. Kaikkiin hintoihin lisätään alv 24 %.

Sulava Facebookissa

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Cloud Security Summit – Approaching Cloud Risk & Security in 2022? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Sulava Oy

Sulava Oy

Sulava Oy on Microsoftin virallinen koulutuskumppani. Kouluttajat ovat Microsoftin sertifioimia MCT-kouluttajia (Microsoft Certified Trainer), minkä ansiosta tarjolla on mm. Microsoftin virallisia MOC-kursseja (Microsoft Official Courseware). SulavaOy:llä on tällä hetkellä viisi fyysistä koulutusluokkaa ja perinteisten luokkamuotoisten koulutuksien lisäksi he tekevät kartoituksia,...


Lue lisää kouluttajasta Sulava Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Sulava Oy

Vuorikatu 14 B, 3. kerros
00100 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
sulava.com

Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,8)
Perustuu 35 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Cloud Security Summit – Approaching Cloud Risk & Security in 2022 täytä seuraavat tiedot: