Data-analytiikan upskilling-ohjelma

Sulava Oy
Yhteenveto
3 kk (29.3.-20.6.)
suomi
   
Verkossa
Koulutus
Sulava Vauhdilla kiitävä raitiovaunu Stockmannin edessä

Data-analytiikan upskilling-ohjelma

Datasta riittää tekemistä! Syvennä osaamista Data-analytiikan upskilling-ohjelman kautta, joka toteutetaan yhteistyössä Sarasen kanssa. Kolmen kuukauden Data-analytiikan upskilling-ohjelma antaa osallistujalle erinomaiset valmiudet hyödyntää jatkossa yrityksen dataa paremmin työssään. Tietojen yhteyksiä hahmottamalla ja mallintamalla muutetaan data ymmärrettävään muotoon.

Koulutusohjelma antaa hyvän yleiskuvan datan hallinnan ja käsittelyn koko prosessista ja data-analytiikan eri muodoista. Ohjelma keskittyy datan raportointiin, visualisointiin ja analysointiin Microsoft Power BI:n avulla. Valmis kokonaisuus helpottaa oppimisprosessia sekä mahdollistaa yksilöiden osaamisen syventymisen ja kehittymisen dataosaamisen parissa. Substanssiosaamisen lisäksi ohjelma keskittyy myös osallistujien vuorovaikutustaitoihin ja niiden parantamiseen. Ohjelma on suunniteltu siten, että sen sisältöä on mahdollista hyödyntää laajemminkin organisaatioissa osaamisen jakamiseen kautta.
Toteutustapa
Koulutuskokonaisuus hyödyntää erilaisia oppimisen keinoja. Opintoihin kuuluvia, itsenäisesti suoritettavia opintoja tukee yhteiset online-toteutuksena järjestettävät koulutus- ja valmennussessiot. Tämän lisäksi koulutus sisältää osaamisen jakamisen tehtäviä sekä oman projektityön. Projektityö tukee Power BI -oppimista ja helpottaa sertifikaatin suorittamista.

Viimeinen ilmoittautumispäivämäärä on 19.3.
Kouluttajat

Pauliina Heikkilällä (Sulava) on laaja kokemus erilaisista asiantuntija- ja kehitystehtävistä erityisesti raportoinnin ja työvoimaresurssien hallinnan parissa. Hän toimii Sulavalla sekä senior-konsulttina että Microsoftin sertifioimana kouluttajana (Microsoft Certified Trainer, MCT).
Jenni Kankkunen (Saranen) on intohimoinen yritysten ja yksilöiden sparrauskumppani työurien muutoksissa. Ketterä urajohtaminen ja erilaiset oppimiset keinot ovat Jennin ydinosaamista.
Sami Kohonen (Saranen) on työyhteisöjen ja vuorovaikutuksen asiantuntija.

 

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Data-analytiikan upskilling-ohjelma, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Sulava Facebookissa

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Data-analytiikan upskilling-ohjelma? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Sulava Oy

Sulava Oy

Sulava Oy on Microsoftin virallinen koulutuskumppani. Kouluttajat ovat Microsoftin sertifioimia MCT-kouluttajia (Microsoft Certified Trainer), minkä ansiosta tarjolla on mm. Microsoftin virallisia MOC-kursseja (Microsoft Official Courseware). SulavaOy:llä on tällä hetkellä viisi fyysistä koulutusluokkaa ja perinteisten luokkamuotoisten koulutuksien lisäksi he tekevät kartoituksia,...


Lue lisää kouluttajasta Sulava Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Sulava Oy

Vuorikatu 14 B, 3. kerros
00100 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
sulava.com


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,8)
Perustuu 35 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Data-analytiikan upskilling-ohjelma täytä seuraavat tiedot: