Koulutus
Ei arviointeja

DP-050: Migrate SQL workloads to Azure

Sulava Oy, paikassa Helsinki (+1 sijaintia)
Kesto
2 päivää
Koulutuskieli
suomi
Kesto
2 päivää
Koulutuskieli
suomi
Kysy lisätietoja koulutuksesta! 👍

DP-050: Migrate SQL workloads to Azure

Sulava Vauhdilla kiitävä raitiovaunu Stockmannin edessä
Tietokantojen modernisointi voidaan tehdä monella eri tavalla. Tällä kurssilla käydään läpi SQL Server tietokantojen modernisoinnin mahdollisuudet ja migrointitivaihtoehdot läpi. Kurssilla opitaan käyttämään oikeita työkaluja käytännönläheisissä harjoitustöissä sekä opitaan suunnitteleman modernisointiprojekti. SQL Serverin tietokannat migroidaan pilveen joko virtuaalikoneisiin, Microsoftin hallitsemaan palvelinympäristöön Managed Instance sekä kokonaan hallittuun Azure SQL DB tietokantaan. Samalla mietitään mitkä ovat tarvittavat muutosket migroinnin onnistumiseen mutta myös Azuren palveluiden parhaaseen hyödyntämiseen. 

Tämä kurssi opettaa sinut migroimaan olemassa olevat SQL Server työkuormat Azuren pilveen tarkoituksenmukaisiin palveluihin hyödyntäen sopivia työkaluja. Tämä kurssi keskittyy SQL Serverin tietokantoihin, lisäksi on kurssit DP-060 ja DP-070, joissa käydään läpi muut relaatiotietokannat kuin SQL Server sekä NOSQL pohjaiset tietokannat. 

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta DP-050: Migrate SQL workloads to Azure, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Sulava Facebookissa

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta DP-050: Migrate SQL workloads to Azure? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.
Sulava Oy
Vuorikatu 14 B, 3. kerros
00100 Helsinki

Sulava Oy

Sulava Oy on Microsoftin virallinen koulutuskumppani. Kouluttajat ovat Microsoftin sertifioimia MCT-kouluttajia (Microsoft Certified Trainer), minkä ansiosta tarjolla on mm. Microsoftin virallisia MOC-kursseja (Microsoft Official Courseware). SulavaOy:llä on tällä hetkellä viisi fyysistä koulutusluokkaa ja perinteisten luokkamuotoisten koulutuksien lisäksi he tekevät kartoituksia,...

Lue lisää kouluttajasta Sulava Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu