Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Webinaaripäivän 20.5. aiheina projektinhallinta, johtaminen ja coaching. Ilmoittaudu mukaan maksutta! 💻✨

DP-201: Designing an Azure Data Solution

Sulava Oy
Yhteenveto
2 päivää
1 390 EUR (arvonlisäverotonta) (yht. 1 390 EUR)
suomi
Koulutus
Verkossa
Alkavat koulutukset
Verkossa
1 390 EUR
16.9.2021

Verkossa
1 390 EUR
2.12.2021
Vauhdilla kiitävä raitiovaunu Stockmannin edessä

DP-201: Designing an Azure Data Solution

Tämä kurssi on jatkoa kurssille DP-200: Implementing an Azure Data Solution. Tällä kurssilla opit suunnittelemaan Azure Data Platform -alustan palveluita, kuten Data Lake, Databricks, CosmosDB, SQL DB & DW, Stream Analytics ja Data Factory. Kurssi on suunnattu DP-asiantuntijoille, arkkitehdeille, BI-asiantuntijoille ja kaikille, joiden tulee osata Azure Data Platform -tekniikat. Kurssi valmentaa yhdessä kurssin DP-200 Implementing an Azure Data Solution kanssa sertifiointiin: Azure Data Engineer Associate.

Tule tälle DP200 -kurssin jatkokurssille. Tällä kurssilla syvennytään Azure datapalveluiden suunnitteluun ja käyttöönottoon huolehtien tietoturvasta, tietoon pääsystä, jatkuvuudesta sekä palautumisesta, niin eräajopohjaisissa kuin streamaavissa alustoissa.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta DP-201: Designing an Azure Data Solution, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Sulava Facebookissa

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta DP-201: Designing an Azure Data Solution? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Sulava Oy

Sulava Oy

Kaikki koulutukset toistaiseksi online-toteutuksina! Vallitsevan koronatilanteen takia Sulava Oy järjestää kaikki luokkamuotoiset koulutukset toistaiseksi vain online-toteutuksina. Online-oppimiskokemus on normaalin luokkakoulutuksen kaltainen eli näet ja kuulet kouluttajan, ja käytössäsi on sama koulutusmateriaali sekä harjoitusympäristö. Osallistujat saavat viimeistään viikkoa ennen koulutusta sähköpostitse...


Lue lisää kouluttajasta Sulava Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Sulava Oy

Vuorikatu 14 B, 3. kerros
00100 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
sulava.com


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,8)
Perustuu 35 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta DP-201: Designing an Azure Data Solution täytä seuraavat tiedot: