Excel Pro: monimuotokoulutus

Sulava Oy
Yhteenveto
Luennot: 3 x 45 min. Harjoitustyöt: yhteensä n. 10 tuntia.
315 EUR (arvonlisäverotonta) (yht. 315 EUR)
suomi
Koulutus
Verkossa

Alkavat koulutukset
Verkossa
315 EUR
24.5.2023

Verkossa
315 EUR
8.11.2023
Sulava Vauhdilla kiitävä raitiovaunu Stockmannin edessä

Excel Pro: monimuotokoulutus

Excel pro ‑kurssikokonaisuus on kehuttu ja tehokas monimuotokoulutus, jossa opit Excelin saloja alkeen perusteista ja edeten sen edistyneisiin ominaisuuksiin. Kurssi johdattaa sinut muun muassa syvällisemmän taulukkolaskennan saloihin, funktioiden käyttöön ja turhaan kavahdettujen Pivot-taulukoiden ja -kaavioiden maailmaan.

Kurssikokonaisuus sisältää kolme osaa: Excel perusteet, Excelin edistynyt käyttö ja Data-aineiston analysointi.
Toteutustapa
Jokainen Excel Pro -kokonaisuuden kolmesta osasta alkaa 45 minuutin online-tietoiskuilla, jossa kouluttaja käy läpi aihealueen keskeisiä aiheita. Tämän jälkeen pääset perehtymään tarkemmin aiheeseen verkko-oppimisympäristössä itseopiskelumateriaalin ohjeiden ja videoiden avulla, tehden omaan tahtiin Excel-harjoituksia. Lisäksi saat harjoituksiin tukea kurssin henkilökunnalta sähköpostitse, oppimisympäristön keskustelupalstalla sekä henkilökohtaisissa tutorpuheluissa. Lopussa saat vielä palautteen tekemistäsi harjoituksista.

Osien luennot pidetään viikon välein ja verkko-oppimisympäristö on käytössäsi kolme viikkoa. Verkko-oppimisympäristön tervetuloviesti osallistujille tulee osoitteesta info(at)kunnollavauhtiin.fi otsikolla "Tervetuloa Digitaidot kunnolla vauhtiin -koulutukseen".
Porkkana
Mikäli suoritat kaikki harjoitukset hyväksyttävästi, saat halutessasi kurssista 1 op ammattikorkeakoulu-suoritusmerkinnän, ammattikorkeakoulun todistuksen sekä pääsyn verkko-oppimisympäristöön vielä vuodeksi.

 

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Excel Pro: monimuotokoulutus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Sulava Facebookissa

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Excel Pro: monimuotokoulutus? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Sulava Oy

Sulava Oy

Sulava Oy on Microsoftin virallinen koulutuskumppani. Kouluttajat ovat Microsoftin sertifioimia MCT-kouluttajia (Microsoft Certified Trainer), minkä ansiosta tarjolla on mm. Microsoftin virallisia MOC-kursseja (Microsoft Official Courseware). SulavaOy:llä on tällä hetkellä viisi fyysistä koulutusluokkaa ja perinteisten luokkamuotoisten koulutuksien lisäksi he tekevät kartoituksia,...


Lue lisää kouluttajasta Sulava Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Sulava Oy

Vuorikatu 14 B, 3. kerros
00100 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
sulava.com


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,8)
Perustuu 35 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Excel Pro: monimuotokoulutus täytä seuraavat tiedot: