Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Etsitkö etäkoulutusta? Kokosimme verkko- ja etäkoulutukset tänne »

Internet of Things -perusteet: Windows 10 IoT Core ja sovelluskehitys

Sulava
Yhteenveto
1 päivä
790 EUR + alv 24 % (yht. 979,60 EUR)
Kysy lisätietoa
   
Lähiopetus
Helsinki
Koulutus

Koulutuspaikka

Kaikki Sulavan koulutukset järjestetään toistaiseksi online-toteutuksina. Online-koulutusten oppimiskokemus on normaalin luokkakoulutuksen kaltainen eli näet ja kuulet kouluttajan, ja käytössäsi on sama koulutusmateriaali sekä harjoitusympäristö. Osallistujat saavat ohjeet miten koulutukseen voi osallistua sujuvasti esimerkiksi kotoa.

Vauhdilla kiitävä raitiovaunu Stockmannin edessä

Internet of Things -perusteet: Windows 10 IoT Core ja sovelluskehitys

Windows 10 IoT Coren avulla voit suunnitella ja toteuttaa omia Internet of Things -laitteita tutulla Windows 10-alustalla. Samalla Windows 10 IoT Core mahdollistaa omien sovellusten suorittamisen omassa IoT-laitteessa sekä kommunikoinnin ja datan tallentamisen Microsoft Azure -pilvipalvelussa.

Koulutuksen hyödyt 

Tämä yksipäiväinen koulutus on todellinen tehopaketti Internet of Thingsista. Opit kaiken olennaisen Windows 10 IoT Coresta ja Universal Appsien toteuttamisesta. Kurssin jälkeen sinulla on laaja ymmärrys oman IoT-laitteen suunnitteluun ja toteuttamiseen.

Jokainen kurssille osallistunut saa omakseen Raspberry Pi 3-minitietokoneen, johon kurssin aikana toteutetaan oma IoT-ratkaisu.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Internet of Things -perusteet: Windows 10 IoT Core ja sovelluskehitys, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Internet of Things -peruskurssi on tarkoitettu IT-ammattilaisille ja sovelluskehittäjille, jotka haluavat ymmärtää käytännönläheisesti IoT-teknologian ja laitteistojen mahdollisuudet.

Kurssille osallistujalle tulisi olla hyvä perusymmärrys sovelluskehityksestä Visual Studiolla sekä Microsoft Azure -pohjaisten palveluiden hallinnasta.

Kustannukset

790.00 €+ ALV 24%

Sulava Facebookissa

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Internet of Things -perusteet: Windows 10 IoT Core ja sovelluskehitys? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Sulava

Sulava – IT-koulutus, Microsoft, Sharepoint

Sulava Oy

Kaikki Sulavan koulutukset järjestetään toistaiseksi online-toteutuksina. Online-koulutusten oppimiskokemus on normaalin luokkakoulutuksen kaltainen eli näet ja kuulet kouluttajan, ja käytössäsi on sama koulutusmateriaali sekä harjoitusympäristö. Osallistujat saavat ohjeet miten koulutukseen voi osallistua sujuvasti esimerkiksi kotoa. Sulava Oy on Microsoftin virallinen koulutuskumppani. Kouluttajat ovat...


Lue lisää kouluttajasta Sulava ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Sulava

Vuorikatu 14 B, 3. kerros
00100 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.sulava.com


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,9)
Perustuu 25 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Internet of Things -perusteet: Windows 10 IoT Core ja sovelluskehitys täytä seuraavat tiedot:

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Ota Adobe-ohjelmat haltuun!

Pienryhmäkoulutukset lähi- tai etäopetuksena. Mm. InDesign, Photoshop, Illustrator, Acrobat ja värinhallinta. Myös räätälöitynä tarpeesi mukaan!

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: