Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Internet of Things -perusteet: Windows 10 IoT Core ja sovelluskehitys

Sulava Oy
Yhteenveto
1 päivä
790 EUR + alv 24 % (yht. 979,60 EUR)
Koulutus
Helsinki, Useita paikkakuntia, Verkossa
Alkavat koulutukset
Helsinki
790 EUR
Kysy lisätietoa

Suomi
Kysy lisätietoa

Verkossa
Sopimuksen mukaan

Verkossa
Sopimuksen mukaan

Koulutuspaikka

Kaikki luokkamuotoiset koulutukset toistaiseksi hybrid-koulutuksina!

Järjestämme kaikki luokkamuotoiset koulutuksemme toistaiseksi hybrid-toteutuksina eli niihin voi osallistua myös etänä. Valitse ilmoittautumisen yhteydessä tuletko luokkaan vai opiskeletko online-muodossa. Suosittelemme online-muotoa. Online-oppimiskokemus on normaalin luokkakoulutuksen kaltainen eli näet ja kuulet kouluttajan, ja käytössäsi on sama koulutusmateriaali sekä harjoitusympäristö. Osallistujat saavat ohjeet, miten koulutukseen voi osallistua sujuvasti esimerkiksi kotoa.

Vauhdilla kiitävä raitiovaunu Stockmannin edessä

Internet of Things -perusteet: Windows 10 IoT Core ja sovelluskehitys

Windows 10 IoT Coren avulla voit suunnitella ja toteuttaa omia Internet of Things -laitteita tutulla Windows 10-alustalla. Samalla Windows 10 IoT Core mahdollistaa omien sovellusten suorittamisen omassa IoT-laitteessa sekä kommunikoinnin ja datan tallentamisen Microsoft Azure -pilvipalvelussa.

Koulutuksen hyödyt 

Tämä yksipäiväinen koulutus on todellinen tehopaketti Internet of Thingsista. Opit kaiken olennaisen Windows 10 IoT Coresta ja Universal Appsien toteuttamisesta. Kurssin jälkeen sinulla on laaja ymmärrys oman IoT-laitteen suunnitteluun ja toteuttamiseen.

Jokainen kurssille osallistunut saa omakseen Raspberry Pi 3-minitietokoneen, johon kurssin aikana toteutetaan oma IoT-ratkaisu.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Internet of Things -perusteet: Windows 10 IoT Core ja sovelluskehitys, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Internet of Things -peruskurssi on tarkoitettu IT-ammattilaisille ja sovelluskehittäjille, jotka haluavat ymmärtää käytännönläheisesti IoT-teknologian ja laitteistojen mahdollisuudet.

Kurssille osallistujalle tulisi olla hyvä perusymmärrys sovelluskehityksestä Visual Studiolla sekä Microsoft Azure -pohjaisten palveluiden hallinnasta.

Kustannukset

790.00 €+ ALV 24%

Sulava Facebookissa

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Internet of Things -perusteet: Windows 10 IoT Core ja sovelluskehitys? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Sulava Oy

Sulava Oy

Kaikki koulutukset toistaiseksi online-toteutuksina! Vallitsevan koronatilanteen takia Sulava Oy järjestää kaikki luokkamuotoiset koulutukset toistaiseksi vain online-toteutuksina. Online-oppimiskokemus on normaalin luokkakoulutuksen kaltainen eli näet ja kuulet kouluttajan, ja käytössäsi on sama koulutusmateriaali sekä harjoitusympäristö. Osallistujat saavat viimeistään viikkoa ennen koulutusta sähköpostitse...


Lue lisää kouluttajasta Sulava Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Sulava Oy

Vuorikatu 14 B, 3. kerros
00100 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
sulava.com


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,8)
Perustuu 35 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Internet of Things -perusteet: Windows 10 IoT Core ja sovelluskehitys täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: