Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

IPv6 teoriassa ja käytännössä

Sulava
Yhteenveto
2 päivää
1 390 EUR + alv 24 %
Avoin koulutus
Helsinki
Alkavat koulutukset
Helsinki
26.3.2020  
1 390 EUR
1.6.2020  
1 390 EUR
Vauhdilla kiitävä raitiovaunu Stockmannin edessä

IPv6 teoriassa ja käytännössä

IPv6-protokollan toiminnan ymmärtäminen ja sen käyttöönottoon valmistautuminen ovat olennaisia taitoja nykypäivän IT-ylläpitäjälle. Vaikka IPv6:n tulosta on puhuttu jo pitkään ja IPv4:n keskeisiä puutteita on saatu ”tekohengitettyä” pidemmälle, kuin useimmat uskalsivat edes toivoa. Nykyisin on yhä vaikeampaa keskustella IP-pohjaisten verkkojen toteuttamisesta tai verkkopalveluista ilman ymmärrystä IPv6:n roolista ja eroista IPv4:ään nähden.

Tämä kurssi on rakennettu juuri tätä tarvetta silmällä pitäen. Ensimmäisenä päivänä käydään läpi IPv6-protokollaan liittyviä eri osa-alueita perusymmärryksen saamiseksi asiasta ja päivä päättyy käytännön tarkasteluun Windows-käyttöjärjestelmän näkökulmasta. Toinen päivä on rakennettu verkkopalveluiden varaan huipentuen asioihin, mitä IPv6:n käyttöönotossa olemassa olevaan verkkoon tulee huomioida.

Kurssin sisältö

  • Mitä ja miksi IPv6
  • IPv6-osoitteistus
  • IPv6-pakettirakenne
  • IPv6-reititys
  • IPv6 Windowsissa (käytännön esimerkki toteutuksesta)
  • Domain Name System (DNS) ja nimiselvitys IPv6-ympäristössä
  • ICMIPv6
  • Tietoturva
  • Siirtymätekniikat
  • IPv6-käyttöönotto verkkoympäristössä

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta IPv6 teoriassa ja käytännössä, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Kurssi on tarkoitettu sinulle, jos haluat saada hyvän yleiskäsityksen IPv6-protokollan toiminnasta ja siihen liittyvistä määrittelyistä ja verkkopalveluista. Lisäksi saat kurssilta hyvät eväät IPv6-käyttöönottoprojektin käynnistämiseen.

Esitietovaatimukset kurssille:

Tietoliikenneverkkojen ja IPv4-protokollan perustuntemus.

Kouluttaja

Vastuukouluttajana toimii Heikki Bergius.

Heikki Bergius on toiminut yli 25 vuoden ajan erilaisissa tietotekniikan koulutus- ja konsultointitehtävissä. Uransa aikana hän on hankkinut laajaa osaamista ja kokemusta monista Microsoft- ja muista teknologioista. Nykyään hänen erikoisosaamisalueitaan ovat mm. Azure IaaS -tekniikat, Azure-hybridiratkaisut, System Center -tuotteet, Windows-palvelimet sekä erilaiset automatisoinnit ja vianetsintä.

Kustannukset

1390 € + alv

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta IPv6 teoriassa ja käytännössä? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Sulava Facebookissa

Sulava

Sulava – IT-koulutus, Microsoft, Sharepoint

Sulava Oy

Sulava Oy on Microsoftin virallinen koulutuskumppani. Kouluttajat ovat Microsoftin sertifioimia MCT-kouluttajia (Microsoft Certified Trainer), minkä ansiosta tarjolla on mm. Microsoftin virallisia MOC-kursseja (Microsoft Official Courseware). Sulavalla on tällä hetkellä viisi fyysistä koulutusluokkaa ja perinteisten luokkamuotoisten koulutuksien lisäksi he tekevät kartoituksia,...


Lue lisää kouluttajasta Sulava ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Sulava

Vuorikatu 14 B, 3. kerros
00100 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.sulava.com


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,9)
Perustuu 25 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta IPv6 teoriassa ja käytännössä täytä seuraavat tiedot: