M365 HPR-seminaari + PL-100 kurssi ja sertifikaattivoucher

Sulava Oy, Verkossa
Koulutuskieli
suomi
Koulutuskieli
suomi
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

M365 HPR-seminaari + PL-100 kurssi ja sertifikaattivoucher

Sulava Vauhdilla kiitävä raitiovaunu Stockmannin edessä
Paketti sisältää:

Osallistumisen M365 HPR-seminaariin 11.-12.5.2022
Online osallistumisen kurssille PL-100: Power Platform App Maker 7.6.2022
Sertifikaattivoucherin yrityksesi käyttöön

Kampanja on voimassa 8.5.2022 saakka. Lue kampanjasta lisää

 

Microsoft Power Platform App Maker -kurssi:

Microsoft Power Platform App Maker -kurssilla pääset opettelemaan low-code/no-code sovellusten tekemistä Power Platform -alustalla.

Kurssilla opit Power Platformin työkalujen soveltamista yritysongelmien ratkaisemiseen ja automatisointiin sekä syvennät tietämystäsi käytettävissä olevien työkalujen ominaisuuksista ja rajoituksista ja ymmärrät kuinka niitä käytetään. Käytännöläheisiä harjoituksia tehdään Power Apps, Power Automate, Power BI ja Power Virtual Agents työkaluilla hyödyntäen Dataverse-palveluun luotua tietomallia.

Osallistumiseen ei tarvitse olla IT-koulutusta tai vuosien aiempaa kokemusta tuotteista, Power Platformin peruskäsitteiden tuntemus auttaa.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta M365 HPR-seminaari + PL-100 kurssi ja sertifikaattivoucher, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Sulava Facebookissa

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta M365 HPR-seminaari + PL-100 kurssi ja sertifikaattivoucher? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Sulava Oy
Vuorikatu 14 B, 3. kerros
00100 Helsinki

Sulava Oy

Sulava Oy on Microsoftin virallinen koulutuskumppani. Kouluttajat ovat Microsoftin sertifioimia MCT-kouluttajia (Microsoft Certified Trainer), minkä ansiosta tarjolla on mm. Microsoftin virallisia MOC-kursseja (Microsoft Official Courseware). SulavaOy:llä on tällä hetkellä viisi fyysistä koulutusluokkaa ja perinteisten luokkamuotoisten koulutuksien lisäksi he tekevät kartoituksia,...

Lue lisää kouluttajasta Sulava Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu