Microsoft 365 PowerShell: Teams, SharePoint ja Exchange Online

Sulava Oy
Yhteenveto
2 päivää
1 390 EUR (arvonlisäverotonta) (yht. 1 390 EUR)
suomi
Koulutus
Helsinki, Verkossa

Alkavat koulutukset
Helsinki
1 390 EUR
24.5.2023

Verkossa
1 390 EUR
24.5.2023
Sulava Vauhdilla kiitävä raitiovaunu Stockmannin edessä

Microsoft 365 PowerShell: Teams, SharePoint ja Exchange Online

Tämä kahden päivän koulutus soveltuu PowerShellin johdantokurssiksi henkilöille, jotka työskentelevät Teams, SharePoint Online, Exchange Online ja Azure AD -pääkäyttäjätehtävissä.

Aloitamme PowerShellin perusteista, joten sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta PowerShellistä. Kurssilla pääset harjoittelemaan monia käytännön elämässä tyypillisiä pääkäyttäjätehtäviä, joissa PowerShell on erinomainen ja tehokas työkalu. Kurssin toisena päivänä perehdytään myös Azure AD hallintaan käyttäen Microsoft Graph rajapintoja. Saat kurssilta mukaasi joukon hyödyllisiä PowerShell skriptejä, joita voit käyttää myöhemmin.

Jos olet kokenut pääkäyttäjä ja olet jo tottunut käyttämään PowerShelliä, tämän kurssin sisältö on todennäköisesti liian kevyt, sillä kurssin ensisijainen kohderyhmä on vasta PowerShelliin tutustuvat henkilöt. Kurssilla käydään läpi PowerShellin perusteita ihan alusta asti.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Microsoft 365 PowerShell: Teams, SharePoint ja Exchange Online, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Sulava Facebookissa

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Microsoft 365 PowerShell: Teams, SharePoint ja Exchange Online? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Sulava Oy

Sulava Oy

Sulava Oy on Microsoftin virallinen koulutuskumppani. Kouluttajat ovat Microsoftin sertifioimia MCT-kouluttajia (Microsoft Certified Trainer), minkä ansiosta tarjolla on mm. Microsoftin virallisia MOC-kursseja (Microsoft Official Courseware). SulavaOy:llä on tällä hetkellä viisi fyysistä koulutusluokkaa ja perinteisten luokkamuotoisten koulutuksien lisäksi he tekevät kartoituksia,...


Lue lisää kouluttajasta Sulava Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Sulava Oy

Vuorikatu 14 B, 3. kerros
00100 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
sulava.com


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,8)
Perustuu 35 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Microsoft 365 PowerShell: Teams, SharePoint ja Exchange Online täytä seuraavat tiedot: