Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Microsoft Project Online -perusteet

Sulava
Yhteenveto
1 päivä
790 EUR + alv 24 %
18.10.2019
suomi
   
Helsinki
Avoin koulutus

Microsoft Project Online -perusteet

Microsoft Project Online -perusteet, Sulava

Microsoft Project Onlinen perusteet haltuun

Project Online tarjoaa valtavan hienot välineet projektien ja salkun hallintaan sekä raportointiin. Aina ei kuitenkaan ole tarve käyttää kaikkia ominaisuuksia, vaan hyödyntää juuri omaan työnkuvaan tärkeitä asioita. Mitä projektipäällikön tulee tietää ja hallita sen käytössä?

Microsoft Project Online on upea projektin ja salkunhallinnan väline, mutta mitä projektipäällikön tulee tietää ja hallita sen käytössä?

Project Online tarjoaa valtavan hienot välineet projektien ja salkun hallintaan sekä raportointiin. Aina ei kuitenkaan ole tarve käyttää kaikkia ominaisuuksia, vaan hyödyntää juuri omaan työnkuvaan tärkeitä asioita. Kurssi keskittyy käymään läpi toimintatapoja ja ominaisuuksia projektipäällikön näkökulmasta ja antaa vinkkejä hyväksi havaittujen toiminnallisuuksien hyödyntämiseen.

Käytössä olevien välineiden tehokas hyödyntäminen juuri omaan tarpeeseen antaa enemmän kuin tieto kaikista ominaisuuksista ja mahdollisuuksista, joita ei käytetä. Kurssi tarjoaa tietoa ja vinkkejä eri mahdollisuuksista hyödyntää Project Online -ympäristöä projektityöskentelyssä projektipäällikkönä.

Microsoft Project Online -kurssin sisältö

Kurssilla käydään läpi Project Onlinen tarjoamat toimintatavat ja mahdollisuudet projektipäällikön näkökulmasta. Päivän aikana käydään läpi projektin luominen, aikataulun ja resurssien hallinta, tilanneraportointi sekä projektityötilan mahdollisuudet tiedon jakamiseen ja hallintaan.

Kurssilla käsitellään seuraavat kokonaisuudet:

  • Projektien luominen ja eri projektityypit
  • aikataulutus ja tehtävärakenteen hallinta
  • resursointi ja työmäärien hallinta
  • edistymisen seurannan menetelmät
  • projektityötilan hyödyntäminen
  • Projektin viestinnän tehostaminen
  • Dokumenttikirjastojen tuomat mahdollisuudet
  • Erilaisten listojen käyttömahdollisuudet

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Microsoft Project Online -perusteet, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Kurssi on sinulle, joka toimit projektipäällikkönä, projektin vastuuhenkilönä tai vaikka vastaat projektitoiminnasta.

Kurssille tultaessa olisi hyvä olla perustuntemus projektinhallinnasta. Lisäksi tuntemus SharePointista on hyödyksi, mutta ei vaatimus.

Kouluttaja

Kouluttajana toimii Ilkka Suvanto, Senior Consultant, Microsoft Certified Trainer.

Ilkan vastuualueina ovat Project & Portfolio Management -ratkaisut ja toteutukset. Ilkka on toiminut yli kymmenen vuoden ajan Microsoft-pohjaisten projektinhallintaratkaisujen parissa ja pitkään myös projektipäällikkönä IT-projekteissa. Ilkka on myös Microsoftin sertifioitu kouluttaja.

Kustannukset

Koulutuksen hinta on 790 € + alv 24 %.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Microsoft Project Online -perusteet? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Sulava Facebookissa

Sulava

Sulava – IT-koulutus, Microsoft, Sharepoint

Sulava Oy

Sulava Oy on Microsoftin virallinen koulutuskumppani. Kouluttajat ovat Microsoftin sertifioimia MCT-kouluttajia (Microsoft Certified Trainer), minkä ansiosta tarjolla on mm. Microsoftin virallisia MOC-kursseja (Microsoft Official Courseware). Sulavalla on tällä hetkellä viisi fyysistä koulutusluokkaa ja perinteisten luokkamuotoisten koulutuksien lisäksi he tekevät kartoituksia,...


Lue lisää kouluttajasta Sulava ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Sulava

Vuorikatu 14 B, 3. kerros
00100 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.sulava.com


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,9)
Perustuu 16 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Microsoft Project Online -perusteet täytä seuraavat tiedot:

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Panosta osaamiseesi!

Adobe-koulutukset jatkuvat elokuussa. Osallistu tehokkaaseen ja mukavaan pienryhmäkoulutukseen tai tilaa tarpeisiisi räätälöity koulutuspaketti!