Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Uutta oppia maksutta – tule mukaan Webinaaripäivään 10.12.2020! 

Microsoft Project Online tiedon raportointi Power BI:llä

Sulava
Yhteenveto
1 päivä
790 EUR + alv 24 % (yht. 979,60 EUR)
Koulutus
Verkossa
Alkavat koulutukset
Verkossa
790 EUR
15.1.2021

Verkossa
790 EUR
12.3.2021

Koulutuspaikka

Kaikki luokkamuotoiset koulutukset toistaiseksi hybrid-koulutuksina!

Järjestämme kaikki luokkamuotoiset koulutuksemme toistaiseksi hybrid-toteutuksina eli niihin voi osallistua myös etänä. Valitse ilmoittautumisen yhteydessä tuletko luokkaan vai opiskeletko online-muodossa. Suosittelemme online-muotoa. Online-oppimiskokemus on normaalin luokkakoulutuksen kaltainen eli näet ja kuulet kouluttajan, ja käytössäsi on sama koulutusmateriaali sekä harjoitusympäristö. Osallistujat saavat ohjeet, miten koulutukseen voi osallistua sujuvasti esimerkiksi kotoa.

Vauhdilla kiitävä raitiovaunu Stockmannin edessä

Microsoft Project Online tiedon raportointi Power BI:llä

Tässä koulutuksessa opit laatimaan Power BI – ja Excel -raportteja projektisalkun tiedoista, projektien tilanteesta ja resurssoinnista. Erilaisia raportointapoja käydään läpi käytännön harjoitusten ja demojen avulla. Power BI:n ja Excelin avulla voit helposti visualisoida ja analysoida projektisalkkuasi ja jakaa tietoa muille henkilöille organisaatiossasi.

Power BI on raportointiväline, jolla voit hakea ja yhdistellä dataa erilaisista tietolähteistä. Project Onlinen tietoja Power BI:ssa hyödynnetään OData -tietolähteen kautta. Tiedonhaku ja muuntaminen tapahtuu visuaalisen käyttöliittymän avulla, joten ohjelmointiosaamista ei tarvita. Power BI-raportit kootaan vuorovaikutteisissa kaavioista ja taulukoista; niissä tiedon katselu eri näkökulmista ja yksityiskohtiin porautuminen intuitiivista ja helppoa.

Excel on varmasti jo entuudestaan monelle tuttu työkalu, jota voidaan hyödyntää myös projektisalkun tietojen raportoinnissa. Project Onlinen datasta voit Excelissä luoda Power Pivot-taulukoita ja Power View-kaavioita. Voit julkaista Excel-raporttisi muille käyttäjille suoraan Project Onlinen-käyttöliittymän kautta.

Kurssin sisältö

Raportointi on olennainen osa projektinhallintaa; se auttaa projektien tilanteen seuraamisessa ja poikkeamien huomaamisessa. Raportoinnin avulla projektipäällikköjen tekemä työ ja projektisalkun tilanne saadaan näkyviin myös johdolle päätöksenteon tueksi.

 • Power BI
  • Johdatus Power BI Desktop-ohjelmaan
  • Tiedonhaku Project Onlinesta OData-yhteydellä
  • Kyselyiden rakentaminen: rajaukset & tiedon muuntaminen
  • Tiedon visualisointi: taulukot, kaaviot & tunnusluvut
  • Raporttien julkaisu pilvipalveluun & jakelu käyttäjille
 • Excel
  • Tiedonhaku Project Onlinesta OData -yhteydellä
  • Tiedon visualisointi: Power Pivot & Power View
  • Raporttien julkaisu & linkitys Project Onlinen käyttöliittymään

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Microsoft Project Online tiedon raportointi Power BI:llä, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

 • Projektipäälliköt
 • PMO
 • O365 -pääkäyttäjät

Esitietovaatimuksena Project Online-ympäristön käyttökokemus. Raportointityökalujen osaaminen ei vaatimuksena.

Kouluttaja

Päivi Pulkkinen, Consulting & Training

Päivi on tietokantojen ja raportoinnin asiantuntija, jonka erikoisalaa ovat SQL Server ja Power BI. Kouluttamisen lisäksi Päivi on ollut mukana useissa Microsoft Project-toteutuksissa vastaamassa niiden raportoinnista ja integraatioista.

Kustannukset

790 € + alv 24 %

Sulava Facebookissa

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Microsoft Project Online tiedon raportointi Power BI:llä? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Sulava

Sulava – IT-koulutus, Microsoft, Sharepoint

Sulava Oy

Kaikki koulutukset toistaiseksi online-toteutuksina! Vallitsevan koronatilanteen takia Sulava järjestää kaikki luokkamuotoiset koulutukset toistaiseksi vain online-toteutuksina. Online-oppimiskokemus on normaalin luokkakoulutuksen kaltainen eli näet ja kuulet kouluttajan, ja käytössäsi on sama koulutusmateriaali sekä harjoitusympäristö. Osallistujat saavat viimeistään viikkoa ennen koulutusta sähköpostitse ohjeet,...


Lue lisää kouluttajasta Sulava ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Sulava

Vuorikatu 14 B, 3. kerros
00100 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
sulava.com


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,8)
Perustuu 35 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Microsoft Project Online tiedon raportointi Power BI:llä täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: