Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Uutta oppia maksutta – tule mukaan Webinaaripäivään 10.12.2020! 

Microsoft Project -perusteet

Sulava
Yhteenveto
1 päivä
790 EUR + alv 24 % (yht. 979,60 EUR)
Koulutus
Helsinki
Alkavat koulutukset
Helsinki
790 EUR
22.1.2021

Helsinki
790 EUR
12.3.2021

Helsinki
790 EUR
17.5.2021
Vauhdilla kiitävä raitiovaunu Stockmannin edessä

Microsoft Project -perusteet

Karkaavatko projektin aikataulut tai kustannukset käsistä? Yksipäiväinen Microsoft Project peruskurssi on projektipäällikön työkalupakki projektien hallintaan. Kurssin jälkeen projektisi pysyvät järjestyksessä ja aikataulussa.

Hallitse projekteja tehokkaasti ja hyödynnä parhaat ominaisuudet jokapäiväisessä käytössä. Koetko että Microsoft Project on hankala käyttää tai että se tekee puolestasi päätöksiä joita et tahdo? Ymmärtämällä perustoiminnot, saat käyttöösi upeat ominaisuudet, joilla voit pitää projektit paremmin järjestyksessä ja aikataulussa. Opit hyödyntämään toimintoja, jotka mahdollistavat tehokkaat tavat hallita tehtävärakennetta, aikataulua, työmääriä ja resursseja. Kaiken kruunaa projektin edistymisen seurantamenetelmien läpikäynti ja upeiden raporttien toteutus.

Microsoft Project on tehokas ja monipuolinen projektinhallinnan väline, mutta sen sujuva käyttäminen vaatii muutamien perustoimintojen ymmärtämisen. Jos sinusta tuntuu että kaikki perustoiminnallisuudetkaan ei ole vielä hallussa, on tämä kurssi tarkoitettu sinulle.

Microsoft Project -kurssin sisältö

Kurssilla käydään läpi Microsoft Project 2016 Standard version peruskäyttöön tarvittavat ominaisuudet. Jos käytössäsi on jokin aikaisempi versio (2013, 2010 tai 2007), voit hyvin osallistua tähän kurssiin.Kurssilla käsitellään seuraavat kokonaisuudet

  • Uuden projektin luominen
  • Projektin perustietojen täyttäminen
  • Käyttöliittymä ja näkymät
  • Tehtävärakenteen hallinta ja työn ositus
  • Resursointi
  • Kustannusten hallinta
  • Edistymisen seuranta
  • Raportointi

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Microsoft Project -perusteet, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Koulutus soveltuu projektipäälliköille, resurssiesimiehille tai sinulle joka haluat pitää aikataulun hallussa.

Kurssille ei ole esitietovaatimuksia, perustaidot tietokoneen käytöstä riittävät.

Koulutuspaikka

Kaikki luokkamuotoiset koulutukset toistaiseksi hybrid-koulutuksina!

Järjestämme kaikki luokkamuotoiset koulutuksemme toistaiseksi hybrid-toteutuksina eli niihin voi osallistua myös etänä. Valitse ilmoittautumisen yhteydessä tuletko luokkaan vai opiskeletko online-muodossa. Suosittelemme online-muotoa. Online-oppimiskokemus on normaalin luokkakoulutuksen kaltainen eli näet ja kuulet kouluttajan, ja käytössäsi on sama koulutusmateriaali sekä harjoitusympäristö. Osallistujat saavat ohjeet, miten koulutukseen voi osallistua sujuvasti esimerkiksi kotoa.

Kouluttaja

Kouluttajana toimii Ilkka Suvanto, Senior Consultant, Microsoft Certified Trainer

Ilkan vastuualueina ovat Project & Portfolio Management -ratkaisut ja toteutukset. Ilkka on toiminut yli kymmenen vuoden ajan Microsoft-pohjaisten projektinhallintaratkaisujen parissa ja pitkään myös projektipäällikkönä IT-projekteissa. Ilkka on myös Microsoftin sertifioitu kouluttaja.

Kustannukset

Koulutuksen hinta on 790 € + alv 24 %.

Ota yhteyttä kouluttajaan

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Microsoft Project -perusteet? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Onsight Helsinki Facebookissa

Sulava

Sulava – IT-koulutus, Microsoft, Sharepoint

Sulava Oy

Kaikki koulutukset toistaiseksi online-toteutuksina! Vallitsevan koronatilanteen takia Sulava järjestää kaikki luokkamuotoiset koulutukset toistaiseksi vain online-toteutuksina. Online-oppimiskokemus on normaalin luokkakoulutuksen kaltainen eli näet ja kuulet kouluttajan, ja käytössäsi on sama koulutusmateriaali sekä harjoitusympäristö. Osallistujat saavat viimeistään viikkoa ennen koulutusta sähköpostitse ohjeet,...


Lue lisää kouluttajasta Sulava ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot : Sulava

Sulava

Vuorikatu 14 B, 3. kerros
00100 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
sulava.com

Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,8)
Perustuu 35 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Microsoft Project -perusteet täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: