Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Etsitkö etäkoulutusta? Kokosimme verkko- ja etäkoulutukset tänne »

MS-301 Deploying Sharepoint Server Hybrid

Sulava
Yhteenveto
3 päivää
1 790 EUR + alv 24 % (yht. 2 219,60 EUR)
Koulutus
Helsinki
Alkavat koulutukset
Helsinki
1 790 EUR
7.9.2020

Helsinki
1 790 EUR
16.11.2020

Koulutuspaikka

Kaikki Sulavan koulutukset järjestetään toistaiseksi online-toteutuksina. Online-koulutusten oppimiskokemus on normaalin luokkakoulutuksen kaltainen eli näet ja kuulet kouluttajan, ja käytössäsi on sama koulutusmateriaali sekä harjoitusympäristö. Osallistujat saavat ohjeet miten koulutukseen voi osallistua sujuvasti esimerkiksi kotoa.

Vauhdilla kiitävä raitiovaunu Stockmannin edessä

MS-301 Deploying Sharepoint Server Hybrid

Oletko SharePointin-ympäristön ylläpitäjä tai hieman kokeneempi SharePoint-arkkitehti? Oletko vasta aloittanut SharePointin kanssa tai haluat päivittää osaamisesi kattamaan uusimmat ominaisuudet? Tai oletteko siirtämässä sisältöä pilveen, mutta siirron kanssa on vaikea päästä alkuun? Jos vastaus kysymyksiin on kyllä, tämä kurssi on sinulle! Kurssi on osa Microsoftin uutta roolipohjaista Teamwork Administrator Associate -sertifiointia.

Tällä kurssilla käydään kattavasti läpi SharePointin arkkitehtuuri, asennus, konfigurointi, hybridiympäristöt ja sisällönsiirto pilveen. Vaikka kurssin nimi viittaa vahvasti hybridiin, kolme neljäsosaa on arkkitehtuurin hallintaa ja migraatioita.

Kurssi on sinulle, joka haluat tehokkaalla tavalla päivittää tietosi ajan tasalle SharePoint -palveluiden käyttöönotosta ja hallinnasta. Kurssi valmistaa osallistujan Microsoftin sertifiointitestiin ”MS-301: Deploying SharePoint Server Hybrid”, joka on suoritettava ”Microsoft 365 Certified: Teamwork Administrator Associate” -sertifiointiin.

Kurssin sisältö

Kurssi koostuu neljästä itsenäisestä kurssiosasta, jotka kurssin aikana käydään kokonaisuutena läpi:

  • MS-301T01: Implementing SharePoint 2019 Infrastructure
  • MS-301T02: Implementing SharePoint 2019 Service Applications
  • MS-301T03: Implementing SharePoint Hybrid Scenarios
  • MS-301T04: Migrating to SharePoint Online

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta MS-301 Deploying Sharepoint Server Hybrid, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Kurssi on tarkoitettu SharePoint -ympäristöä ylläpitäville tai ympäristöjen käyttöönottoa suunnitteleville henkilöille, jotka haluavat tietoa ja kokemusta SharePointin arkkitehtuurista ja asennuksesta, hybridiympäristöjen konfiguroinnista tai sisällön siirrosta pilveen.

Kurssille osallistujan tulisi tuntea Microsoft 365 -ympäristön perusominaisuudet, niiden hallinta ja hallintaan käytettävät toiminnallisuudet. Osallistujien oletetaan myös tuntevan Microsoft 365 -palveluiden ja sovellusten käyttötarkoitus ja perustoiminnallisuudet, erityisesti OneDriven, SharePointin ja Teamsin osalta../p>

Kouluttaja

Kouluttajana toimii Marko Rosberg, Architect.

Marko keskittyy Microsoftin pilvipalveluihin, erityisesti Office 365 -teknologiaan ja SharePoint Onlineen. Markolla on pitkä kokemus SharePoint-pohjaisten ratkaisuiden määrittelystä, toteutuksesta ja ylläpidosta niin intranet- kuin extranet-ratkaisuissa. Lisäksi Markolla on kokemusta identiteetinhallinnasta, Exchange Onlinesta, Skype for busineksesta ja muista Office 365-palveluista ja niiden käyttöönotosta. Marko kouluttaa myös Office 365:sta ja SharePointtia SulavaOnsightin julkisilla ja asiakaskohtaisilla kursseilla.

Kustannukset

Koulutuksen hinta on 1790 € + alv 24 %.

Sulava Facebookissa

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta MS-301 Deploying Sharepoint Server Hybrid? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Sulava

Sulava – IT-koulutus, Microsoft, Sharepoint

Sulava Oy

Kaikki Sulavan koulutukset järjestetään toistaiseksi online-toteutuksina. Online-koulutusten oppimiskokemus on normaalin luokkakoulutuksen kaltainen eli näet ja kuulet kouluttajan, ja käytössäsi on sama koulutusmateriaali sekä harjoitusympäristö. Osallistujat saavat ohjeet miten koulutukseen voi osallistua sujuvasti esimerkiksi kotoa. Sulava Oy on Microsoftin virallinen koulutuskumppani. Kouluttajat ovat...


Lue lisää kouluttajasta Sulava ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Sulava

Vuorikatu 14 B, 3. kerros
00100 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.sulava.com


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,9)
Perustuu 25 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta MS-301 Deploying Sharepoint Server Hybrid täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: