Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Uutta oppia maksutta! Tule mukaan Webinaaripäivään to 21.1.2021 klo 9 alkaen.

MS-500 Microsoft 365 Security Administration

Sulava
Yhteenveto
4 päivää
1 990 EUR + alv 24 % (yht. 2 467,60 EUR)
Koulutus
Verkossa
Alkavat koulutukset
Verkossa
1 990 EUR
18.1.2021

Verkossa
1 990 EUR
16.3.2021

Koulutuspaikka

Kaikki luokkamuotoiset koulutukset toistaiseksi hybrid-koulutuksina!

Järjestämme kaikki luokkamuotoiset koulutuksemme toistaiseksi hybrid-toteutuksina eli niihin voi osallistua myös etänä. Valitse ilmoittautumisen yhteydessä tuletko luokkaan vai opiskeletko online-muodossa. Suosittelemme online-muotoa. Online-oppimiskokemus on normaalin luokkakoulutuksen kaltainen eli näet ja kuulet kouluttajan, ja käytössäsi on sama koulutusmateriaali sekä harjoitusympäristö. Osallistujat saavat ohjeet, miten koulutukseen voi osallistua sujuvasti esimerkiksi kotoa.

Vauhdilla kiitävä raitiovaunu Stockmannin edessä

MS-500 Microsoft 365 Security Administration

Suunnitteletko Microsoft 365 -ympäristöjen käyttöönottoja? Oletko organisaation Microsoft 365 -ympäristön ylläpitäjä? Kiinnostaako Microsoft 365 -ympäristön tietoturva? Jos vastaus kysymyksiin on kyllä, tämä kurssi on sinulle!

MS-500 Microsoft 365 Security Administration -kurssi tarjoaa osallistujalle läpileikkauksen Microsoft 365 -ympäristön tietoturvakomponenteista, niiden käyttöönoton suunnittelusta sekä erilaisten asetusten määrittämisestä. Kurssilla käydään läpi identiteetin suojaamista, Advanced Threat Protection -komponentit (Office 365 ATP, Microsoft Defender ATP, Azure ATP), sisällön tietoturvaa sekä tiedon etsimistä ja elinkaaren hallintaa. Jos työtehtäväsi liittyvät Microsoft 365 -ympäristöjen käyttöönottoon tai tietoturvakomponenttien toiminnan suunnitteluun sekä ylläpitoon, tämä on oikea kurssi sinulle!

Kurssi valmistaa osallistujan myös Microsoftin sertifiointitestiin.

Kurssin sisältö

Kurssilla käydään läpi kattavasti Microsoft 365 -ympäristön tietoturvaominaisuuksia ja harjoitellaan ominaisuuksien käyttöönottoa ja hallintaa.

Kurssilla käytetään Microsoftin englanninkielistä materiaalia.

 • Module 1: User and Group Management
 • Module 2: Identity Synchronization and Protection
 • Module 3: Identity and Access Management
 • Module 4: Security in Microsoft 365
 • Module 5: Threat Protection
 • Module 6: Threat Management
 • Module 7: Microsoft Cloud Application Security
 • Module 8: Mobility
 • Module 9: Information Protection and Governance
 • Module 10: Rights Management and Encryption
 • Module 11: Data Loss Prevention
 • Module 12: Compliance Management
 • Module 13: Insider Risk Management
 • Module 14: Discover and Respond

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta MS-500 Microsoft 365 Security Administration, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Kurssi on tarkoitettu mm. IT-ammattilaisille, jotka osallistuvat Microsoft 365 -ympäristöjen tietoturvakomponenttien ja -asetusten käyttöönoton suunnitteluun tai hallintaan.

Kurssi soveltuu hyvin myös Microsoft 365 -ympäristön tietoturvasta vastaaville henkilöille läpileikkauksena siitä, mitä ominaisuuksia on käytettävissä ja mitkä niistä on olennaisia oman organisaation kannalta.

Sertifiointitestiin MS-500 Microsoft 365 Security Administration valmistautuvat henkilöt.

Kouluttaja

Jorma Bergius, Consulting & Training

Jormalla on pitkä kokemus Microsoft-teknologioista niin on-premises- kuin pilvipuoleltakin. Vauhtia ja vaarallisia tilanteita on tullut koettua niin kouluttajana (Microsoft Certified Trainer vuodesta 1997) kuin konsultoinninkin saralta. Viimeiset vajaa kymmenen vuotta ennen Sulavalle siirtymistään vuonna 2019 Jorma toimi Microsoftin Services-yksikössä ensin konsultoinnissa ja sen jälkeen Premier Field Engineerinä (PFE). Jorman erikoisosaamisalueita ovat mm. Microsoft Exchange, Skype for Business ja Teams, PowerShell sekä koko Microsoft 365 -tuotekokonaisuus mukaan lukien eri integraatiokomponentit.

Kustannukset

1990 € + alv 24 %

Sulava Facebookissa

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta MS-500 Microsoft 365 Security Administration? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Sulava

Sulava – IT-koulutus, Microsoft, Sharepoint

Sulava Oy

Kaikki koulutukset toistaiseksi online-toteutuksina! Vallitsevan koronatilanteen takia Sulava järjestää kaikki luokkamuotoiset koulutukset toistaiseksi vain online-toteutuksina. Online-oppimiskokemus on normaalin luokkakoulutuksen kaltainen eli näet ja kuulet kouluttajan, ja käytössäsi on sama koulutusmateriaali sekä harjoitusympäristö. Osallistujat saavat viimeistään viikkoa ennen koulutusta sähköpostitse ohjeet,...


Lue lisää kouluttajasta Sulava ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Sulava

Vuorikatu 14 B, 3. kerros
00100 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
sulava.com


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,8)
Perustuu 35 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta MS-500 Microsoft 365 Security Administration täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: