Koulutus
Ei arviointeja

MS-600: Building Applications and Solutions with Microsoft 365 Core Services

Sulava Oy, paikassa Helsinki (+1 sijaintia)
Kesto
4 päivää
Hinta
1 990 EUR (arvonlisäverotonta) (yht. 1 990 EUR)
Seuraava toteutus
1 marraskuuta, 2023 (+2 toteutusta)
Toteutustapa
Etätoteutus
Koulutuskieli
suomi
Kesto
4 päivää
Hinta
1 990 EUR (arvonlisäverotonta) (yht. 1 990 EUR)
Seuraava toteutus
1 marraskuuta, 2023 (+2 toteutusta)
Toteutustapa
Etätoteutus
Koulutuskieli
suomi
Kysy lisätietoja koulutuksesta! 👍

MS-600: Building Applications and Solutions with Microsoft 365 Core Services

Sulava Vauhdilla kiitävä raitiovaunu Stockmannin edessä
Oletko sovelluskehittäjä tai arkkitehti? Tämä kurssi valmentaa sovelluskehittäjiä ja arkkitehteja Microsoft 365 sovelluskehitykseen ja MS-600 sertifiointiin.  

Tällä kurssilla opiskelijat oppivat rakentamaan ratkaisuja hyödyntämällä Microsoft 365 -ympäristön neljää keskeistä elementtiä:

Microsoft-käyttäjätiedot osiossa opiskelijat oppivat ottamaan käyttöön Microsoft-käyttäjätiedot, mukaan lukien sovelluksen rekisteröinnin, todennuksen käyttöönoton, ohjelmointirajapinnan käyttöoikeuksien määrittämisen ja palvelun luomisen Microsoft Graphin käyttöä varten.

Microsoft Graph -osiossa opiskelijat oppivat käyttämään käyttäjätietoja, tutkimaan kyselyparametreja, hallitsemaan ryhmän elinkaarta, käyttämään tiedostoja ja optimoimaan verkkoliikennettä Microsoft Graphin avulla.

Osiossa Microsoft 365:n laajentaminen ja mukauttaminen SharePoint Frameworkin avulla, opiskelijat oppivat SharePoint Frameworkin verkko-osista, laajennuksista sekä SPFx-ratkaisun pakkaamisesta ja käyttöönotosta.

Lopuksi Microsoft Teamsin sovellusten luominen -osiossa opiskelijat tarkastelevat Teams-sovelluksen komponentteja, työskentelevät webhookien, välilehtien ja keskustelurobottien kanssa. He oppivat myös ottamaan käyttöön muita Microsoft Teams -sovelluksia.

 

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta MS-600: Building Applications and Solutions with Microsoft 365 Core Services, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 2 toteutusta

1 marraskuuta, 2023

  • Etätoteutus
  • Helsinki
  • suomi

1 marraskuuta, 2023

  • Etätoteutus
  • Verkossa
  • suomi

Sulava Facebookissa

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta MS-600: Building Applications and Solutions with Microsoft 365 Core Services? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.
Sulava Oy
Vuorikatu 14 B, 3. kerros
00100 Helsinki

Sulava Oy

Sulava Oy on Microsoftin virallinen koulutuskumppani. Kouluttajat ovat Microsoftin sertifioimia MCT-kouluttajia (Microsoft Certified Trainer), minkä ansiosta tarjolla on mm. Microsoftin virallisia MOC-kursseja (Microsoft Official Courseware). SulavaOy:llä on tällä hetkellä viisi fyysistä koulutusluokkaa ja perinteisten luokkamuotoisten koulutuksien lisäksi he tekevät kartoituksia,...

Lue lisää kouluttajasta Sulava Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu