⏲️ MBA-stipendin hakuaika päättyy 14.6. – vielä ehdit hakea! »

Koulutus
Ei arviointeja

Office 365 hyötykäyttöön

Sulava Oy, Verkossa
Kesto
1 päivä
Hinta
790 EUR (arvonlisäverotonta) (yht. 790 EUR)
Seuraava toteutus
Kysy lisätietoja katso lisätiedot
Toteutustapa
Etätoteutus
Koulutuskieli
suomi
Kesto
1 päivä
Hinta
790 EUR (arvonlisäverotonta) (yht. 790 EUR)
Seuraava toteutus
Kysy lisätietoja katso lisätiedot
Toteutustapa
Etätoteutus
Koulutuskieli
suomi
Kysy lisätietoja koulutuksesta! 👍

Office 365 hyötykäyttöön

Sulava Vauhdilla kiitävä raitiovaunu Stockmannin edessä
Osa palveluista on hyödynnettävissä tehokkaasti yksittäisten käyttäjien tai pienten ryhmien työssä, mutta esimerkiksi sisäisen viestinnän, yhteisen dokumentinhallinnan ja ryhmätyön välineet ja toimintatavat on hyvä linjata organisaatiotasolla. Tällä kurssilla tarjoamme eväitä yhteistyön, sisällöntuotannon ja viestinnän linjausten ja suositusten muodostamiseen.

Kurssilla opit, mitä kaikkea Office 365 tarjoaa, ja miten työkaluja voi hyödyntää jokapäiväisessä työskentelyssä tehokkaasti ja sujuvasti. Kurssin jälkeen hahmotat millaisia linjauksia pitää yhdessä sopia ja käyttöönottaa, ja saat vinkkejä työn muutoksen toteuttamiseen. Kuulet myös, miten eri palveluiden roolit tyypillisesti jakautuvat, ja millaisia vaihtoehtoja esimerkiksi sisäiseen viestintään eri tasoilla on tarjolla.

Microsoftin Office 365 -pilven työvälinetarjoama on runsas ja toisinaan suorastaan lamauttava. Jos ei tiedä, mitä käyttäisi ja mihin, jäävät modernien palveluiden hyödyt helposti vajaakäytölle.

Tällä kurssilla tutustut yhdessä päivässä kattavasti Office 365-pilvipalvelun ajantasaisiin ominaisuuksiin ja palveluihin. Mitä O365 tarjoaa ja mahdollistaa? Miten valitsette omaan organisaatioonne sopivat palvelut? Millaisia linjauksia ja rajauksia kannattaa tehdä?

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Office 365 hyötykäyttöön, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Kysy lisätietoja

  • Etätoteutus
  • Verkossa
  • suomi

Sulava Facebookissa

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Office 365 hyötykäyttöön? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.
Sulava Oy
Vuorikatu 14 B, 3. kerros
00100 Helsinki

Sulava Oy

Sulava Oy on Microsoftin virallinen koulutuskumppani. Kouluttajat ovat Microsoftin sertifioimia MCT-kouluttajia (Microsoft Certified Trainer), minkä ansiosta tarjolla on mm. Microsoftin virallisia MOC-kursseja (Microsoft Official Courseware). SulavaOy:llä on tällä hetkellä viisi fyysistä koulutusluokkaa ja perinteisten luokkamuotoisten koulutuksien lisäksi he tekevät kartoituksia,...

Lue lisää kouluttajasta Sulava Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu