Office 365 Network planning and optimization

Sulava Oy
Yhteenveto
2 päivää
1 390 EUR (arvonlisäverotonta) (yht. 1 390 EUR)
suomi
Koulutus
Helsinki, Verkossa

Alkavat koulutukset
Helsinki
1 390 EUR
Kysy lisätietoja

Verkossa
1 390 EUR
Kysy lisätietoja
Sulava Vauhdilla kiitävä raitiovaunu Stockmannin edessä

Office 365 Network planning and optimization

Siirtyminen Office 365 -palveluiden käyttöön aiheuttaa usein, jos ei ongelmatilanteita, niin ainakin miettimistä sen osalta miten organisaation verkkoa, Internet-yhteyksiä, nimipalveluita jne. tulisi muuttaa sujuvan käytön varmistamiseksi. Harvemmin omissa konesaleissa pyörivien palveluiden hyödyntämiseen tarkoitettu verkko toimii sellaisenaan hyvänä pohjana pilvipalveluiden käytölle.

Office 365:n kohdalla monia asioita on kuitenkin suhteellisen helppoa parantaa verkon osalta, kunhan tiedostaa keskeiset sudenkuopat ja sen, kuinka erilaisia vaatimuksia Office 365:n eri palvelut verkon toiminnalle asettavat (one-size-fits-all -tyyppinen lähestymistapa on harvoin se kaikkein toimivin).

Tämä kurssi on luotu juuri näiden asioiden oppimiseen. Mitä kannattaa tehdä, mitkä asiat jättää tekemättä ja millaisilla muutoksilla on todellista vaikutusta palveluiden käytön sujuvuuteen.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Office 365 Network planning and optimization, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Sulava Facebookissa

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Office 365 Network planning and optimization? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Sulava Oy

Sulava Oy

Sulava Oy on Microsoftin virallinen koulutuskumppani. Kouluttajat ovat Microsoftin sertifioimia MCT-kouluttajia (Microsoft Certified Trainer), minkä ansiosta tarjolla on mm. Microsoftin virallisia MOC-kursseja (Microsoft Official Courseware). SulavaOy:llä on tällä hetkellä viisi fyysistä koulutusluokkaa ja perinteisten luokkamuotoisten koulutuksien lisäksi he tekevät kartoituksia,...


Lue lisää kouluttajasta Sulava Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Sulava Oy

Vuorikatu 14 B, 3. kerros
00100 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
sulava.com


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,8)
Perustuu 35 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Office 365 Network planning and optimization täytä seuraavat tiedot: