Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Outlook ja OneNote – ajanhallinnan ja oman työn johtamisen tukena

Sulava Oy
Yhteenveto
1 päivä
790 EUR (arvonlisäverotonta) (yht. 790 EUR)
Kysy lisätietoja
suomi
   
Etätoteutus
Verkossa
Koulutus
Sulava Vauhdilla kiitävä raitiovaunu Stockmannin edessä

Outlook ja OneNote – ajanhallinnan ja oman työn johtamisen tukena

Ajanhallinta on pitkälti myös ajatustenhallintaa, joten kiireen tunnun hallinta, omien arvojen ja asenteiden pohtiminen sekä omien vahvuuksien tunnistaminen auttavat itsensä johtamisessa. Jotta koulutus olisi mahdollisimman monipuolinen, teorian ja käytännönläheisten harjoitusten lisäksi opettelemme, miten Outlookin toiminnot tukevat sinua tässä työssä ja miten OneNote vähentää etsimiseen kulutettua aikaa, kun muistiinpanot löytyvät nopeasti ja yhteistyö helpottuu.

Tämä koulutus opettaa asettamaan tekemisellesi tavoitteet ja suunnittelemaan askelmerkit, joilla niihin päästään. Opit tunnistamaan tärkeät tekemiset ja delegoimisen hyvät käytännöt. Tekemällä vähemmän voitkin saada enemmän aikaiseksi.

Kurssi voidaan järjestää myös asiakaskohtaisena koulutuksena, jolloin sisältöä voidaan räätälöidä organisaation tavoitteita tukevaksi.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Outlook ja OneNote – ajanhallinnan ja oman työn johtamisen tukena, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Sulava Facebookissa

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Outlook ja OneNote – ajanhallinnan ja oman työn johtamisen tukena? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Sulava Oy

Sulava Oy

Sulava Oy on Microsoftin virallinen koulutuskumppani. Kouluttajat ovat Microsoftin sertifioimia MCT-kouluttajia (Microsoft Certified Trainer), minkä ansiosta tarjolla on mm. Microsoftin virallisia MOC-kursseja (Microsoft Official Courseware). SulavaOy:llä on tällä hetkellä viisi fyysistä koulutusluokkaa ja perinteisten luokkamuotoisten koulutuksien lisäksi he tekevät kartoituksia,...


Lue lisää kouluttajasta Sulava Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Sulava Oy

Vuorikatu 14 B, 3. kerros
00100 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
sulava.com


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,8)
Perustuu 35 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Outlook ja OneNote – ajanhallinnan ja oman työn johtamisen tukena täytä seuraavat tiedot: