PL-300: Microsoft Power BI Data Analyst

Sulava Oy
Yhteenveto
3 päivää
1 790 EUR (arvonlisäverotonta) (yht. 1 790 EUR)
suomi
Koulutus
Helsinki, Verkossa

Alkavat koulutukset
Helsinki
1 790 EUR
17.4.2023

Helsinki
1 790 EUR
5.6.2023

Verkossa
1 790 EUR
17.4.2023

Verkossa
1 790 EUR
5.6.2023
Sulava Vauhdilla kiitävä raitiovaunu Stockmannin edessä

PL-300: Microsoft Power BI Data Analyst

Tällä 3-päiväisellä kurssilla opit analysoimaan dataa Microsoft Power BI:llä ja rakentamaan raportointiratkaisuja raakadatasta lähtien aina automaattisesti päivittyviin selaimella tarkasteltaviin raporttikokonaisuuksiin asti.

Kurssi sopii sekä raportoinnin ammattilaisille että edistyneille liiketoimintahenkilöille, jotka haluavat oppia, kuinka he voisivat itse hyödyntää nykyaikaisia välineitä tiedon analysointiin. Kurssi antaa osallistujille hyvän ymmärryksen Power BI:n toiminnoista ja mahdollisuuksista sekä valmentaa uuteen PL-300: Microsoft Power BI Data Analyst -sertifikaattiin.

Kurssimateriaalina käytetään Microsoftin virallista englanninkielistä aineistoa, mutta koulutuskielenä on suomi.

PL-300 Microsoft Power BI Data Analyst -kurssi on uusittu ja tiivistetty versio aiemmasta 4-päiväisestä MOC-kurssista DA-100 Analyzing Data With Power BI.

PL-300-kurssi etenee melko vauhdikkaasti ja käy läpi laaja-alaisesti Power BI -raporttien laadinnan eri puolet. Jos haluat keskittyä opettelemaan raakadatan käsittelyn ja raporttien laadinnan sekä jakelun tärkeimmät perustoiminnot, suosittelemme ensin tutustumaan Sulavan 2-päiväiseen Power BI perusteet työpajaan. Työpajan lisätiedot ja aikataulut löytyvät täältä: Power BI perusteet -työpaja.

 

Osoita osaaminen ja suorita sertifikaatti: Saat 14.5. asti kurssioston yhteydessä valitsemasi sertifikaattivoucher-paketin puoleen hintaan! Tutustu Microsoft-sertifikaatin suorittamiseen, hyötyihin ja voucher-paketteihin: Testikeskus ja sertifioinnit

 

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta PL-300: Microsoft Power BI Data Analyst, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Sulava Facebookissa

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta PL-300: Microsoft Power BI Data Analyst? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Sulava Oy

Sulava Oy

Sulava Oy on Microsoftin virallinen koulutuskumppani. Kouluttajat ovat Microsoftin sertifioimia MCT-kouluttajia (Microsoft Certified Trainer), minkä ansiosta tarjolla on mm. Microsoftin virallisia MOC-kursseja (Microsoft Official Courseware). SulavaOy:llä on tällä hetkellä viisi fyysistä koulutusluokkaa ja perinteisten luokkamuotoisten koulutuksien lisäksi he tekevät kartoituksia,...


Lue lisää kouluttajasta Sulava Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Sulava Oy

Vuorikatu 14 B, 3. kerros
00100 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
sulava.com


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,8)
Perustuu 35 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta PL-300: Microsoft Power BI Data Analyst täytä seuraavat tiedot: