Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Webinaaripäivän 20.5. aiheina projektinhallinta, johtaminen ja coaching. Ilmoittaudu mukaan maksutta! 💻✨

Power BI perusteet -työpaja (ONLINE)

Sulava Oy
Yhteenveto
2 päivää
1 390 EUR (arvonlisäverotonta) (yht. 1 390 EUR)
suomi
Koulutus
Verkossa
Alkavat koulutukset
Verkossa
1 390 EUR
17.6.2021

Verkossa
1 390 EUR
16.8.2021

Verkossa
1 390 EUR
16.9.2021

Verkossa
1 390 EUR
11.10.2021
Vauhdilla kiitävä raitiovaunu Stockmannin edessä

Power BI perusteet -työpaja (ONLINE)

Power BI:n osaamisesta on hyötyä ja osaamisella on myös arvoa, sillä Power BI:stä on tullut yksi tämän hetken kiinnostavimmista raportointivälineistä, koska sen avulla voi helposti yhdistellä dataa erilaisista tietolähteistä sekä toteuttaa porautuvia ja vuorovaikutteisia visualisointeja.

Power BI kehittyi vuoden 2018 aikana merkittävästi, joten päivitimme kaikki Power BI -kurssimme vastaamaan nykytilannetta. Laajensimme 1-päiväisen Power BI tutuksi -kurssin 2-päiväiseksi työpajaksi, jotta kurssilta saa entistä vahvemmat eväät todellisten raporttien toteutukseen.

Jos haluat oppia Power BI:n perusteet hyvin ja kyetä laatimaan raportteja vaivattomasti heti kurssin jälkeen, tervetuloa tähän käytännönläheiseen ja mielenkiintoiseen koulutukseen! Perustaitojen lisäksi saat kurssilta paljon ideoita miten yhdistelet dataa ja toteutat Power BI:llä havainnollisia raportteja.

 
Palautteita kurssista:
"Koulutus oli erittäin hyvä ja selkeä ja plussaa erityisesti siitä, että koulutus oli selkokielinen eikä vaatinut "IT -slangia". Koulutusta oli helppo seurata ja kokonaisuus oli kaikinpuolin erittäin onnistunut."

"Aina pitäisi olla jotain parannettavaa, mutta nyt on paha keksiä mitään."

"Hyvä tiivis kaksipäiväinen koulutus, kiitos! Erityisesti hyvää oli se, että kyselit meiltä alkuun käyttötapojamme ja tarkoituksia, ja näin muokkasit hiukan kurssin sisältöä ja kerroit osallistujille relevanteista asioista. Kurssin päivärytmi (tauot jne.) tulivat sopivin välein pitäen vireystason ja keskittymisen hyvänä. Lisäksi opetustapa, jossa vähän luennointia kalvoilta, paljon tekemistä ja näyttämistä suoraan ohjelmassa, oli erittäin toimiva. Kotitehtävät ja toimitettu itseopiskelumateriaali lisää oppimista ja ensi silmäyksellä vaikuttaa myös laadukkaalta sisällöltä. Lisämaininta vielä visualisointimalli -tiedostosta, joka tulee varmasti kovaan käyttöön, kun pääsee paremmin sisään Power BI -maailmaan."

"Kiitos hyvästä koulutuksesta! Selkeä kokonaisuus ja hyvät materiaalit ja tehtävät. Kouluttaja asiantunteva ja esiintyminen selkeää."

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Power BI perusteet -työpaja (ONLINE), klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Sulava Facebookissa

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Power BI perusteet -työpaja (ONLINE)? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Sulava Oy

Sulava Oy

Kaikki koulutukset toistaiseksi online-toteutuksina! Vallitsevan koronatilanteen takia Sulava Oy järjestää kaikki luokkamuotoiset koulutukset toistaiseksi vain online-toteutuksina. Online-oppimiskokemus on normaalin luokkakoulutuksen kaltainen eli näet ja kuulet kouluttajan, ja käytössäsi on sama koulutusmateriaali sekä harjoitusympäristö. Osallistujat saavat viimeistään viikkoa ennen koulutusta sähköpostitse...


Lue lisää kouluttajasta Sulava Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Sulava Oy

Vuorikatu 14 B, 3. kerros
00100 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
sulava.com


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,8)
Perustuu 35 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Power BI perusteet -työpaja (ONLINE) täytä seuraavat tiedot: