PowerPoint – Diaesitysten perusteet (monimuotokoulutus)

Sulava Oy
Yhteenveto
45 min tietoisku + harjoitustehtävät
180 EUR (arvonlisäverotonta) (yht. 180 EUR)
Kysy lisätietoja
suomi
   
Etätoteutus
Verkossa
Koulutus
Sulava Vauhdilla kiitävä raitiovaunu Stockmannin edessä

PowerPoint – Diaesitysten perusteet (monimuotokoulutus)

Diaesitysten perusteet ‑kurssi on kehuttu monimuotokoulutus, jossa opit käyttämään PowerPointia oikein ja tehokkaasti. Opit esitysten luonnin alusta alkaen. Opit ymmärtämään PowerPointin logiikan ja luomaan monipuolisia ja mielenkiintoisia esityksiä. Opit myös tuomaan Excel-taulukon esitykseesi ja tutustut monipuolisiin tapoihin luoda pdf-tiedostoja esityksestä.

Diaesitysten perusteet on ensimmäinen osa PowerPoint Pro kokonaisuudesta, johon kuuluu myös Hyvän esityksen avaimet ja PowerPoint-esityksen elävöittäminen.
Toteutustapa
Diaesitysten perusteet -koulutus alkaa 45 minuutin online-tietoiskulla, jossa kouluttaja käy läpi aihealueen keskeisiä aiheita. Tämän jälkeen pääset vielä perehtymään tarkemmin aiheeseen verkko-oppimisympäristössä itseopiskelumateriaalin (mm. videoiden) avulla tehden PowerPoint-harjoituksia omaan tahtiin. Saat harjoituksiin tukea kurssin henkilökunnalta sähköpostilla, keskustelupalstalla sekä henkilökohtaisissa tutorpuheluissa. Lopussa saat vielä palauteen tekemiisi töihin.

Verkko-oppimisympäristö on käytettävissäsi 2 viikkoa online-tietoiskun jälkeen. Mikäli suoritat kaikki harjoitukset hyväksyttävästi, saat pääsyn verkko-oppimisympäristöön vielä vuodeksi. Verkko-oppimisympäristön tervetuloviesti osallistujille tulee osoitteesta info(at)kunnollavauhtiin.fi otsikolla "Tervetuloa Digitaidot kunnolla vauhtiin -koulutukseen".
Toteutukset klo 11:00-11:45
 

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta PowerPoint – Diaesitysten perusteet (monimuotokoulutus), klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Sulava Facebookissa

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta PowerPoint – Diaesitysten perusteet (monimuotokoulutus)? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Sulava Oy

Sulava Oy

Sulava Oy on Microsoftin virallinen koulutuskumppani. Kouluttajat ovat Microsoftin sertifioimia MCT-kouluttajia (Microsoft Certified Trainer), minkä ansiosta tarjolla on mm. Microsoftin virallisia MOC-kursseja (Microsoft Official Courseware). SulavaOy:llä on tällä hetkellä viisi fyysistä koulutusluokkaa ja perinteisten luokkamuotoisten koulutuksien lisäksi he tekevät kartoituksia,...


Lue lisää kouluttajasta Sulava Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Sulava Oy

Vuorikatu 14 B, 3. kerros
00100 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
sulava.com


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,8)
Perustuu 35 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta PowerPoint – Diaesitysten perusteet (monimuotokoulutus) täytä seuraavat tiedot: