Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Saminarium

Sulava
Yhteenveto
1 päivä
390 EUR + alv 24 %
24.4.2020
suomi
   
Helsinki
Avoin koulutus
Vauhdilla kiitävä raitiovaunu Stockmannin edessä

Saminarium

Saminarium-tapahtumassa Sami käy läpi mm. Windows 10:n, Server, Active Directory -hakemistopalvelun sekä Azure, Azure Stack, Hybrid, OnPrem -tuotteiden tulevaisuuden näkymät. Tule kuulemaan Suomen johtavan käyttöjärjestelmäasiantuntijan vinkit ja suositukset miten näiden tuotteiden kanssa kannattaa jatkossa toimia.

Saminariumin kouluttajasta

Laihoon ollut Microsoft MVP vuodesta 2011. Most Valuable Professional on tunnustus, jonka Microsoft myöntää yhteisön eteen tehdystä työstä teknologia-alueella. Tittelin haltijat ovat aktiivisia esimerkiksi julkaisijoina sekä alan tapahtumissa. Laiho oli myös Microsoft Certified Trainer Regional Lead kunniatehtävässä noin 15 vuotta. 

Laihon erikoisalaan kuuluvat vianselvitys korkeammalla tasolla, käyttöjärjestelmien käyttöönottosuunnitelmien auditoinnit, yritysten IT-osastojen mentorointi ja motivointi, Whitelisting -käyttöönototsekä korkean tason tietoturvaratkaisut. Microsoft Ignite 2018 -tapahtumassa hänen luentonsa valittiin sekä parhaaksi että toiseksi parhaaksi 1708 luennon joukosta. 

Tapahtumassa Sami käy läpi Microsoft-maailman tämän hetkistä tilannetta ja mihin tulevaisuus meitä vie. Samin kontaktiverkosto Microsoftilla on laajempi kuin kenelläkään muulla suomalaisella, joten tämän parempaa arviota siitä mihin kannattaa panostaa, et saa mistään muualta! Tämä sisältö on sopivaa niin mikrotukihenkilöille, tietohallintojohtajille, kuin alan lehdistöllekin!

Saminariumin sisältö

Alustava agenda:

  • Windows 10:n tilanne nyt ja tulevaisuudessa
  • Windows 10:n hallinta nyt ja tulevaisuudessa
  • Windows 10:n turvaaminen nyt ja tulevaisuudessa
  • Server-tuotteen tilanne
  • Active Directory -hakemistopalvelun tilanne nyt ja tulevaisuudessa
  • Azure, Azure Stack, Hybrid, OnPrem – missä mennään?

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Saminarium, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Kaikille aiheesta kiinnostuneille. Sisältö on sopivaa niin mikrotukihenkilöille, tietohallintojohtajille, kuin alan lehdistöllekin!

Kouluttaja

Kouluttajana toimii Sami Laiho, Senior Advisor.

Sami Laiho pitää Suomessa järjestettävät kurssinsa yksinoikeudella Sulavan kautta. Laiholla on 20 vuoden laajamittainen kokemus Microsoftin ekosysteemistä.

Kustannukset

Koulutuksen hinta on 390 € + alv 24 %.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Saminarium? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Sulava Facebookissa

Sulava

Sulava – IT-koulutus, Microsoft, Sharepoint

Sulava Oy

Sulava Oy on Microsoftin virallinen koulutuskumppani. Kouluttajat ovat Microsoftin sertifioimia MCT-kouluttajia (Microsoft Certified Trainer), minkä ansiosta tarjolla on mm. Microsoftin virallisia MOC-kursseja (Microsoft Official Courseware). Sulavalla on tällä hetkellä viisi fyysistä koulutusluokkaa ja perinteisten luokkamuotoisten koulutuksien lisäksi he tekevät kartoituksia,...


Lue lisää kouluttajasta Sulava ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Sulava

Vuorikatu 14 B, 3. kerros
00100 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.sulava.com


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,9)
Perustuu 25 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Saminarium täytä seuraavat tiedot: