SC-100: Microsoft Cybersecurity Architect

Sulava Oy
Yhteenveto
4 päivää
1 990 EUR (arvonlisäverotonta) (yht. 1 990 EUR)
suomi
Koulutus
Helsinki, Verkossa

Alkavat koulutukset
Helsinki
1 990 EUR
5.4.2023

Verkossa
1 990 EUR
5.4.2023
Sulava Vauhdilla kiitävä raitiovaunu Stockmannin edessä

SC-100: Microsoft Cybersecurity Architect

Kyberturvallisuusarkkitehti koulutus on uusin lisäys Microsoftin tietoturvallisuus alueen koulutuksiin. Tämän koulutuksen avulla osallistujalla on tieto-taito suunnitella ja kehittää kyberturvallisuusstrategia jolla turvataan organisaation oleelliset prosessit.

Kyberturvallisuusarkkitehti suunnittelee Zero Trust strategian ja siihen kuuluvan arkkitehtuurin, joka sisältää turvastrategiat tiedolle, sovelluksille, pääsynhallintaan, identiteeteille ja infrastruktuurille. Kurssilla käytetään Microsoft Cybersecurity Reference Architecture (MCRA) työkalua apuna integraation tekemisessä, käydään läpi tietoturvan operatiivisen strategian tekemistä, opitaan arvioimaan turvastatusta, suunnitellaan turvastrategia servereille, käyttöjärjestelmille  ja päätelaitteille. Lisäksi käydään läpi miten turvataan SaaS, PaaS ja IaaS palveluja.

Arkkitehti-koulutus on tarkoitettu henkilöille joilla on jo kokemusta tietoturvan tehtävistä sekä hybridi ja pilvijärjestelmistä.

 

Osoita osaaminen ja suorita sertifikaatti: Saat 14.5. asti kurssioston yhteydessä valitsemasi sertifikaattivoucher-paketin puoleen hintaan! Tutustu Microsoft-sertifikaatin suorittamiseen, hyötyihin ja voucher-paketteihin: Testikeskus ja sertifioinnit

 

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta SC-100: Microsoft Cybersecurity Architect, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Sulava Facebookissa

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta SC-100: Microsoft Cybersecurity Architect? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Sulava Oy

Sulava Oy

Sulava Oy on Microsoftin virallinen koulutuskumppani. Kouluttajat ovat Microsoftin sertifioimia MCT-kouluttajia (Microsoft Certified Trainer), minkä ansiosta tarjolla on mm. Microsoftin virallisia MOC-kursseja (Microsoft Official Courseware). SulavaOy:llä on tällä hetkellä viisi fyysistä koulutusluokkaa ja perinteisten luokkamuotoisten koulutuksien lisäksi he tekevät kartoituksia,...


Lue lisää kouluttajasta Sulava Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Sulava Oy

Vuorikatu 14 B, 3. kerros
00100 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
sulava.com


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,8)
Perustuu 35 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta SC-100: Microsoft Cybersecurity Architect täytä seuraavat tiedot: