SC-200: Microsoft Security Operations Analyst

Sulava Oy
Yhteenveto
4 päivää
1 990 EUR (arvonlisäverotonta) (yht. 1 990 EUR)
suomi
Koulutus
Helsinki, Verkossa

Alkavat koulutukset
Helsinki
1 990 EUR
19.4.2023

Verkossa
1 990 EUR
19.4.2023
Sulava Vauhdilla kiitävä raitiovaunu Stockmannin edessä

SC-200: Microsoft Security Operations Analyst

SC-200 -kurssi pureutuu Microsoftin pilvipohjaisiin tietoturvatyökaluihin käytännön tasolla. Kurssilla opit työskentelemään niin päätelaitteiden suojaamisen parissa Defender for Endpointilla kuin myös hallitsemaan keskitettyä lokitusta Azure Sentinelillä. Neljän päivän aikana käymme läpi Microsoftin koko XDR-paletin, sisältäen Defender-tuoteperheen, Azure Active Directory Identity Protectionin sekä Microsoft Sentinelin.

Jos olet tietoturvan ammattilainen, SOC-analyytikko tai järjestelmänvalvoja tietoturvapainotuksella, on tämä kurssi loistava paikka aloittaa käytännön tutustuminen Microsoftin tuotteisiin tai syventää jo aiemmin hankittua osaamista.

Kurssi muodostuu kahdeksasta moduulista, joista noin puolet käsittelee päätelaitteita, Office-tuotteita, sähköpostia sekä identiteetin suojaamista ja toinen puolisko Microsoft Sentineliä, Microsoftin SIEM-ratkaisua. Sentinelin ohessa keskustellaan myös järjestelmien yhteen integroimisesta, jotta voit saada maksimaalisen hyödyn irti tuotteista niin tehokkuuden kuin kustannustenkin osalta.

 

Osoita osaaminen ja suorita sertifikaatti: Saat 14.5. asti kurssioston yhteydessä valitsemasi sertifikaattivoucher-paketin puoleen hintaan! Tutustu Microsoft-sertifikaatin suorittamiseen, hyötyihin ja voucher-paketteihin: Testikeskus ja sertifioinnit

 

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta SC-200: Microsoft Security Operations Analyst, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Sulava Facebookissa

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta SC-200: Microsoft Security Operations Analyst? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Sulava Oy

Sulava Oy

Sulava Oy on Microsoftin virallinen koulutuskumppani. Kouluttajat ovat Microsoftin sertifioimia MCT-kouluttajia (Microsoft Certified Trainer), minkä ansiosta tarjolla on mm. Microsoftin virallisia MOC-kursseja (Microsoft Official Courseware). SulavaOy:llä on tällä hetkellä viisi fyysistä koulutusluokkaa ja perinteisten luokkamuotoisten koulutuksien lisäksi he tekevät kartoituksia,...


Lue lisää kouluttajasta Sulava Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Sulava Oy

Vuorikatu 14 B, 3. kerros
00100 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
sulava.com


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,8)
Perustuu 35 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta SC-200: Microsoft Security Operations Analyst täytä seuraavat tiedot: