Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

SharePoint Online arkkitehdeille ja IT-ammattilaisille

Sulava
Yhteenveto
2 päivää
1 390 EUR + alv 24 % (yht. 1 723,60 EUR)
16.11.2020
   
Lähiopetus
Helsinki
Koulutus

Koulutuspaikka

Luokkakoulutukset käynnistyvät jälleen normaalisti 17.8. alkaen, elleivät hallituksen ohjeistukset muutu. Online-koulutusten oppimiskokemus on normaalin luokkakoulutuksen kaltainen eli näet ja kuulet kouluttajan, ja käytössäsi on sama koulutusmateriaali sekä harjoitusympäristö. Jokaiseen ilmoittautuneeseen otetaan yhteyttä ja toimitetaan ohjeet, miten koulutukseen voi osallistua sujuvasti esimerkiksi kotoa.

Vauhdilla kiitävä raitiovaunu Stockmannin edessä

SharePoint Online arkkitehdeille ja IT-ammattilaisille

Kurssi on tarkoitettu Microsoft-arkkitehdeille ja IT-ammattilaisille, jotka haluavat ymmärtää SharePoint Onlinen arkkitehtuurin, uusimmat toteutusmallit ja erot perinteiseen SharePoint Server-toteutuksiin verrattuna. Kurssi soveltuu hyvin henkilöille, jotka suunnittelevat SharePoint ympäristöjä tai vastaavat niiden ylläpidosta.

Kurssin tavoitteena on käydä läpi SharePoint Onlinen ja Office 365:n uusimmat toteutusmallit ja antaa vahva tekninen osaaminen ratkaisujen suunnitteluun SharePoint Onlinen ja Office 365 päälle, mutta myös tarvittavan osaamisen SharePoint Onlinen ylläpitoon ja hallintaan.

Osallistujat saavat kattavan kokonaisnäkemyksen asioista jotka tulee huomioida pilvi- ja hybriditoteutuksissa, sekä siirryttäessä on-premises-ratkaisusta pilviratkaisuun. Kurssilla käsitellään mm. Modernit SharePoint sivustoarkkitehtuurit ja hubisivustot,  Microsoft Flow, PowerApps, PowerBI- ja Azure-pohjaisten modernien ratkaisujen arkkitehtuuri ja perusteet.

SharePoint-kurssin sisältö

 • Office 365 & SharePoint Online: Mistä on kyse?
 • Identiteetit ja tunnistautuminen
 • Perinteiset sivustot ja SharePoint-sisältörakenteet
 • Modernit sivustot ja hubisivustot
 • Office 365 Groups & Teams
 • Tietoturva ja palveluiden hallinta
 • PowerApps, Flow ja Power BI
 • Hallinta PowerShellillä
 • Räätälöintitavat ja räätälöintien hallinta
 • Hybridi-ympäristöt ja ominaisuudet
 • Migraatiot
 • Raportit ja auditointi

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta SharePoint Online arkkitehdeille ja IT-ammattilaisille, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Kurssi on tarkoitettu Microsoft-arkkitehdeille ja IT-ammattilaisille, jotka haluavat ymmärtää SharePoint Onlinen arkkitehtuuria, uusimpia toteutusmalleja ja eroja perinteiseen SharePoint Server-toteutuksiin verrattuna. Kurssi soveltuu hyvin henkilöille, jotka suunnittelevat SharePoint-ympäristöjä tai vastaavat niiden ylläpidosta.

Esitietovaatimukset: Kokemus Microsoft-arkkitehtuureista ja Windows Server-pohjaisten ratkaisujen toteutuksista

Kouluttaja

Kouluttajana toimii Marko Rosberg, Architect.

Marko keskittyy Microsoftin pilvipalveluihin, erityisesti Office 365 -teknologiaan ja SharePoint Onlineen. Markolla on pitkä kokemus SharePoint-pohjaisten ratkaisuiden määrittelystä, toteutuksesta ja ylläpidosta niin intranet- kuin extranet-ratkaisuissa.

Kustannukset

Koulutuksen hinta on 1390 € + alv 24 %.

Sulava Facebookissa

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta SharePoint Online arkkitehdeille ja IT-ammattilaisille? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Sulava

Sulava – IT-koulutus, Microsoft, Sharepoint

Sulava Oy

Luokkakoulutukset käynnistyvät jälleen normaalisti 17.8. alkaen, elleivät hallituksen ohjeistukset muutu. Online-koulutusten oppimiskokemus on normaalin luokkakoulutuksen kaltainen eli näet ja kuulet kouluttajan, ja käytössäsi on sama koulutusmateriaali sekä harjoitusympäristö. Jokaiseen ilmoittautuneeseen otetaan yhteyttä ja toimitetaan ohjeet, miten koulutukseen voi osallistua sujuvasti...


Lue lisää kouluttajasta Sulava ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Sulava

Vuorikatu 14 B, 3. kerros
00100 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.sulava.com


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,9)
Perustuu 25 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta SharePoint Online arkkitehdeille ja IT-ammattilaisille täytä seuraavat tiedot:

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

UX/UI -suunnittelu -verkkokurssi

Opi käyttäjäkokemuksen suunnittelua alan ammattilaisen ohjauksessa! Kurssilla opetellaan suunnittelemaan helppokäyttöisiä verkkopalveluiden ja mobiilisovellusten käyttöliittymiä. 

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: